Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok! Min kellene változtatn...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Min kellene változtatnom? (Bővebben lent)

Figyelt kérdés

Magas (188 cm),vékony, barna haj, kékes szürke szem, nem vagyok pálcika, van rajtam izom, de nem vagyok szétgyúrva.

Illedelmes vagyok, (szerintem) jófej, közvetlen, beszédes, társasági lény, olvasott (nem könyvmoly),

figyelmes

Negatívum : elképesztően önbizalomhiányos (a sok csalódás miatt), maximalista magával szemben (negatív értelemben is), ha ideges vagyok könnyen olyan dolgokat vágok mások fejéhez, amiket később megbánok, néha depressziós

Kiskorom óta sportolok, kézilabdázom és triatlonozok, versenyszinten, emiatt inkább mondanám magam magas szálkás sportoló alkatnak, mint pálcikának.

Szerintetek min kellene változtatnom, hogy sikeresebb legyek ?

2015. aug. 20. 18:06
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
légy életvidám ,és nyiss mások feé :)
2015. aug. 20. 18:14
 2/12 A kérdező kommentje:

Igyekszem nyitni, ha kapok egy pici jelet, de sok csalódás után elbátortalanodtam :)

És amúgy 18/f

2015. aug. 20. 18:15
 3/12 anonim ***** válasza:
Szerintem csak az önbizalmadon kellene javítani (de azért ne is szállj el), és a leírtak alapján álompasi vagy.:D 15/l
2015. aug. 20. 18:19
 4/12 A kérdező kommentje:
Álompasi... Dehogyis :)
2015. aug. 20. 18:22
 5/12 egy naaagy fan ***** válasza:
Dehogynem :)
2015. aug. 20. 18:25
 6/12 anonim ***** válasza:
De, hidd el..:) Nem sok 18 éves fiú van, aki ilyen tulajdonságokkal rendelkezik és még olvas is, nem pedig fűrészpor van a fejében..:D OLVAS. Tudod ez mekkora csoda?:D # 3 voltam
2015. aug. 20. 18:28
 7/12 A kérdező kommentje:
A kötelező olvasmányok olvasása nem tartozik ebben a kategóriába :P
2015. aug. 20. 18:30
 8/12 anonim ***** válasza:
de, már egy ideje sajnos de..:D
2015. aug. 20. 18:38
 9/12 anonim ***** válasza:
Uuh *-* szerintem nagyon jól nézhetsz ki! Meg ha igaz amit leírtál akkor tényleg álompasi vagy! Az olvasottság nagy előny, meg a figyelmesség mindent visz, a közvetlenségről nem is beszélve.. szivesen megismernélek. Van kedved esetleg chatelni? Irhatsz privit.
2015. aug. 20. 18:42
 10/12 anonim ***** válasza:
Tenyleg alompasi vagy a leirtak alapjan. Az tenyleg csoda hogy olvasol. :D tenyleg csak az onbizalmadon kene valtoztatni, mar az is eleg ha beiktatod a mondennapjaidba hogy megjatszod, azt mutatod a kulvilagnak hogy magabiztos srac vagy, kihuzod magad mosolyogsz, ha buszon, villamoson latsz egy szimpi lanyt mosolyogsz ra, vagy szemezel vele, es ha pozitiv a visszajelzes akkor az is noveli az onbizalmadat, ha meg nem igazan reagal akkor hagyjad majd lesz masik ;)
2015. aug. 20. 18:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!