Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan kell megtanítani...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan kell megtanítani valakit jól csókolni?

Figyelt kérdés

Gyakorlással?

Igazából csak az a baj, hogy nagyon összenyálazott a srác, de ezen kívül a nyelvtechnikája nem volt rossz, inkább csak nagyon bekapta az arcomat :D

Hogyan kéne megmutatnom neki, hogy ne így csinálja?

Pedig (elvileg) nem az első csókja volt.

2015. aug. 18. 20:25
 1/4 anonim ***** válasza:
Szerintem gyakorlással, meg csók közben finoman irányítod
2015. aug. 18. 20:30
 2/4 anonim ***** válasza:

Én még azt se tudom hogy kezdjem miként :/

15 F

2015. aug. 18. 20:44
 3/4 anonim válasza:

Barátomnak első csókja volt, ő is full nyálasan csókolt, ráadásul a nyelvtechnikája sem volt a legjobb ( igazából a helyzet mentette teljesen azt a csókunkat) aztán volt olyan, hogy órákat csókolóztunk, nagyon sokat 'gyakoroltunk', nagyon sokan megirigyelnék a csókjait. Tehát, gyakorlás-gyakorlás hátán! Hajrá ;)

/19 hónapja vagyunk együtt/ ;)

2015. aug. 18. 21:29
 4/4 anonim ***** válasza:
Nincs olyan, hogy jó vagy rossz csók. Kinek mi a jó. Pont az benne a szép, hogy minden csók egyedi.
2015. szept. 20. 08:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!