Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek is csak szorakozik...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek is csak szorakozik vele? 15L

Figyelt kérdés

Nyaralas alatt osszeismerkedtem egy fiuval, messze lakunk egymastol de gyakran le tud utazni. Na mar most en lattam mas lanyokkal, hogy viselkedik. Hallottam ahogy a baratjaval azt beszelik, hogy az milyen jo az a csaj. Engem folyton olelgetett, fogta kezem es meg is puszilt. A baratja elkezdte 'piszkalni', hogy "na es mi van a csajoddal?" (itt ram gondolt. na nem mintha a baratnoje lennek) de nem tagadta le, hogy a baratnoje lennek. Tenyleg nagyon aranyos volt eloben, viszont tudom, hogy folyton hazudozik. Nagyon perverz, vagyis inkabb bunko, de nem szemelyesen csak neten keresztul. Folyton azt mondogatja, hogy "szeretlek. te vagy a mindenem. imadlak. szerelmes vagyok beled" de szerintem ha ezt valaki ilyen konnyen ki tudja mondani a masiknak akkor az nem igaz. Nem bizok benne, hazudott mar sokszor.. Soha nem volt meg baratom, neki sok baratnoje volt mar. Azt mondta ot csaltak meg mindig, de az elozo baratnojet is o csalta meg, tobbszor is.

Nem tudom mi van, tenyleg nagyon cuki es eloben nagyon kedves. De nem akarom, hogy atejtsen.

2015. aug. 17. 21:26
 1/5 A kérdező kommentje:
velem*
2015. aug. 17. 21:26
 2/5 anonim ***** válasza:

Az a helyzet, hogy már "átejtett". Jobban jársz, ha elfelejted és keresel egy normális fiút. Látod, hogy ő csak szórakozik veled. Ha ilyen hiszékeny vagy, akkor tényleg sajnállak. Ha messze laktok, akkor még inkább veszett ügy, sokkal könnyebben megcsal vagy átver.

Szóval szerintem keress egy normális fiút (vagy egy fiú keres téged majd) és vele lehetsz boldogabb. És nem csak perverz dolgokra tud gondolni.

2015. aug. 17. 21:32
 3/5 anonim ***** válasza:
Istenem, mekkora kamugépet fogtál ki :)
2015. aug. 17. 21:42
 4/5 anonim ***** válasza:
Szerintem hagyd...csalódnál.
2015. aug. 17. 22:47
 5/5 anonim ***** válasza:
Nem hiszem hogy az első kapcsolat pont egy ilyen sráccal lenne jó mert csak felsebzed magadat véleménye szerint. Ha valamit számít 15f
2015. aug. 19. 14:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!