Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok titeket menyire érdekel hogy izmos -e a fiú?
Figyelt kérdés
Számít-e nálatok vagy egyáltalán nem és ezt csak a fiúk hiszik így? 14/f2015. aug. 17. 20:23
1/9 anonim válasza:
A sportos lányoknál buztos számít. De ez relatív
2/9 anonim válasza:
Engem egyaltalan nem erdekel,hogy izmos-e, ha normalis es szeret engem en is ot az a lenyeg.
18/L
3/9 anonim válasza:
Nekem visszataszító ha egy srác izmos. Inkább az ilyen testalkat tetszik.
4/9 anonim válasza:
Engem egyáltalán nem érdekel ki milyen izmos, egy fiúnál csak az taszítana,ha kövér lenne.:)
5/9 anonim válasza:
Mind1. inkább az számít h helyes-e meg a belső (nekem).
6/9 anonim válasza:
Nem érdekel az izomzata, bár nem szeretem ha valaki túl izmos, de túl lépnék azon is, ha meglenne az összhang és a beszélgetéshez a végtelenített téma:D
7/9 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. Csak mert a legjobb barátommal mi elég sokszor járunk kondizni meg saját testsúlyos eddzésre és osztálykiránduláson (mi vagyunk a két legizmosabb fiú) és a lányok egyformába a hasunkat meg a karizmunkat akarta nézegetni. Én is meg a barátom is elég szerények vagyunk és ez egy kicsit zavarba ejtett minket
2015. aug. 17. 21:27
8/9 anonim válasza:
Nem kell, hogy annyira izmos legyen, de egy kicsit azért mégis, mivel nem szeretem ha egy fiúnak vékony, törékeny karjai vannak...Ezért meglehet kövezni de nekem ez a véleményem. Persze nekem se jönnek be az agyongyúrt fiúk de egy pici izom szerintem nem árt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!