Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miert kva az aki bulikban smarol? Es ha srac akkor miert nem az?
Figyelt kérdés
2015. aug. 17. 13:04
2/10 A kérdező kommentje:
Hat aki azt csinalja azt mar egybol elmondjak mindennek, hidd el 😅
2015. aug. 17. 13:16
3/10 anonim válasza:
Mert részegen bulikban mindenféle csávóval smárolni szerinted normális? Nem hiszem el, hogy egy nőben... jaj, bocsánat, hülye kis tinilánykában nincs semennyi tartás. Értem én, hogy ez a 21. század, de hát akkor is...
4/10 anonim válasza:
mert a nő azzal smárol akivel csak akar, nem teljesítmény. Az csinálja aki akarja. Férfiként ezzel szemben egy komoly siker, hiszen a legtöbb lány nem akarja, mert nem ribik (v nem akarnak annak tűnni).
5/10 anonim válasza:
a 4-esnek igaz van, egy csaj bárkit megkaphat, nem kell hozzá nagy képesség, ellenben a fiúknak keményen meg kell küzdeniük sokszor még egy csókért is, randikról nem is beszélve
én is és sok más fiú ismerősöm tapasztalja mennyivel nehezebb a fiúk sorsa az ellenkező nemnél
ellenben egy csaj elég ha mondja h smárolni akar és máris smárolnának vagy dugnának vele
6/10 anonim válasza:
Na akkor elmagyarázom. Szóval ha van egy lakatod, amit minden kulcs kinyit, az egy elég szar lakat. de ha van egy kulcsod, ami minden zárat kinyit, az elég király, nem?
7/10 anonim válasza:
Hát aki smárol vagy 5-10 sráccal egy éjszaka alatt arra megértem, ha rámondják de én olyanokkal találkoztam akikkel hosszasan táncoltam, dumáltam és elcsattant pár csók is.. Eszembe se jutott ilyeneket gondolni róluk.
8/10 anonim válasza:
Barátom,képzelj el egy kulcsot ami minden lakatot kinyit. Az úgy jó nem?
És most képzelj el egy lakatot amelyiket bármilyen kulccsal ki lehet nyitni. Az már annyira nem jó,nem?
9/10 A kérdező kommentje:
Hetes, velem is ez volt most legutobb, es megis mindenki el van ajulva. A sracoknak ez kell, nem? 😅
2015. aug. 17. 21:06
10/10 anonim válasza:
Mármint melyik? Az 5-10 sráccal vagy az utóbbi?:D
Amúgy még én lennék besértődve, ha egy smárolást se kapnék a csajtól akivel már kb. 1 órája táncolok:D Még szép hogy akarjuk
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!