Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy ismerősöm 13 éves és nemrég veztette el a szüzességét. Szerintetek ez normális?
Ne ítéljétek el.
Igen, borzasztó korai, és nem hiszem, hogy élvezte.
Én 15 voltam, és pont ideális.
Azóta sincs tartós kapcsolatom, de volt részem kalandokban, mégsem árulom magam és facebookra sem teszek ki képeket magamról.
Egy embert nem szabad definiálni egy korai hiba alapján.
Próbálj másra figyelni, vagy ha annyira szeretnél, használjatok óvszert és beszélj róla anyukáddal, vagy egy felnőtt nővel, akiben bízol.
19L
Én pár hónapja vesztettem el. De kikérem a kislány nevében is hogy idiota balfékek le qrvázzák és lerïbancozzák!
Inkább sajnálni kellene!
Elmagyarázni neki ezeket a dolgokat. Hogy mennyi veszélynek lehet kitéve. Meg ilyenek!
19/L
Hát ez még elég korai..
Szerencsétlen még nem is érte el azt a fejlettségi szintet.. se lelkileg SE testileg..
Borzasztó egyébként ilyet hallani.
Mikor én voltam 13 bőven gyerek voltam még.
18 évesen vesztettem el. És nagyon jól tettem hogy nem hamarabb.
Hogy lenne egy 13 éves ku*va ?? #2-es egy felelőtlen gyerekről beszélünk.
Sajnos mikor én voltam ennyi idős akkor is volt 1-2 olyan lány osztálytársam aki nem volt szűz.
Szinte borzalmas..
De lelkileg se testileg nem érett az tuti.
20/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!