Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jó ötlet lenne vagy megbánnám?
Figyelt kérdés
Jó ötlet hogy azért nem próbálok barátnőt szerezni mert semmi tapasztalatom nincs lányok terén?
Régen és még most is kicsit zárkózott, visszahúzódó otthon ülő voltam.
Ha lenne barátnőm (persze jó lenne) én nem is tudnám kezelni az egész helyzetet... Úgy megszoktam hogy magamban vagyok ezért nagyon szokatlan lenne ha valaki velem lenne.
16/f
2015. aug. 14. 23:51
1/4 anonim válasza:
Ne félj, nem harapnak a lányok. Önbizalomhiányod van és félsz tőlük, ami előfordul. Nem vagy még kész rá, de ne zárkózz el tőlük! 18/F
2/4 anonim válasza:
Ha ezt csinálod nem is lesz soha tapasztalatod, tehát a te logikád szerint barátnőd sem lesz soha. Ezt akarod? 16 évesen még nem gáz ha tapasztalatlan vagy, 26 évesen már kezd az lenni. Ne félj, nem harapunk ;) 17l
3/4 anonim válasza:
természetesen nem jó ötlet! de próbálj meg szép lassan barátkozni, ismerkedni, akkor menni fog, biztos vagyok benn! remélem segítettem:)
4/4 anonim válasza:
Nem jó ötlet, mert így sosem lesz nőd. Mindenki úgy kezdte, hogy nem volt előtte.
Ha lesz, nem lesz szokatlan vagy furcsa.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!