Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért csinálja eszt?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csinálja eszt?

Figyelt kérdés
Van egy cigánylány 18 osztály társam feherbőrű vállig haja van nem csúnya bevallom és nem is putris és be vallom énis sokkat bántotam beleis rugtam meg űtöttem bűdös cigányoztam meg minden egy szer tesi óra volt és hát lesni szoktuk a csajokkat egyszer meg látuk a haverokkal a cigány lányt el akadt a szavunk a lélegzetűnk nagyon szép teste volt jobb mint a magyar osztány társ lanyoké kik vézna kis deszkák voltak de a cigány lány teste azok a szép kerek mellek popsi meg minden haverok mondták hogy meg húznák de énis erre gondoltam és én belleis szerettem aszt mondtam hazza kisérem de félt tőllem sírt is én mondtam neki ne féljen de szinte reszketet szegény meg sajnáltam mondta hogy hagyál nem akkarom hogy meg verj én mondtam nekki hogy nem foggom nagyon belle szerettem kelnekem mitcsináljak?
2015. aug. 13. 14:07
 1/8 A kérdező kommentje:
Aszta van ám helyes irási hibám
2015. aug. 13. 14:10
 2/8 anonim ***** válasza:
De aranyos vagy :D:D:D Vegyél neki egy tábla csokit, vigyél neki 1 szál virágot és mond meg neki, hogy bocsánatkérésed és sajnálatod jeléül adod neki :)
2015. aug. 13. 14:17
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
te is cigány vagy, nemde? Helyesírásból kiindulva. Ők szoktak vessző és pont nélkül írni.
2015. aug. 13. 14:20
 4/8 anonim ***** válasza:
Azert szerettél bele, mert nagyok a mellei?
2015. aug. 13. 14:21
 5/8 anonim ***** válasza:
Ha így viselkedtél vele, ne csodálkozz, hogy fél tőled.
2015. aug. 13. 14:25
 6/8 A kérdező kommentje:
Ha gépen vagyok van pont meg vesző de ha telefonnal írok akkor csak írok de gyorsan ezért mondtam és nem vagyok cigány
2015. aug. 13. 15:50
 7/8 A kérdező kommentje:
Igazábol nem a mellei miat mert ahogy elnéztem széplány én hűlye miért bántotam
2015. aug. 13. 15:54
 8/8 anonim ***** válasza:
Atya úr isten
2015. aug. 13. 16:16

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!