Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csak azt akarják tőlem a férfiak?
Én is ugyanígy gondolkodom mint te, csak én fiú vagyok, hiába vannak agyonsminkelt "plázacicák" akik csak a pénzre mennek meg mindenkivel összefekszenek, szerintem ez gusztustalan. Majd meglátod, van aki ugyanígy gondolkodik mint te, csak ne add fel a keresését, lehet az a baj, hogy nem jó helyen keresed, és ha valaki nem ad esélyt neked azért mert külsőleg nem tetszel neki, megismerni sem akar, akkor nem érdemel meg téged. Még valami: a megjelenésed legyen csinos de próbálj meg úgy öltözködni, hogy azok figyeljenek fel rád akik csak megakarnak ba**ni.
Én megtaláltam azt a lányt akit kerestem csak az a baj barátja van már egy ideje, ha tényleg olyan mint amilyennek megismertem, várok rá :)
Te se add fel! :) Kicsit sokat írtam, azért szerintem megéri elolvasnod :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!