Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyik lány a nyerő leírás alapján?
1.: szőkésbarna hosszú egyenes hajú, vékony egy picit laposabb lány. Nagyon kedves, bulizás terén visszafogott. Kicsit visszahúzódóbb nem annyira nyitott személyiség, bár mindenkivel jóban van. Okos, nagyon szeret sportolni, jó sportember, nincsenek hátsószándékai senkivel szemben, talán picit naiv is. Ha arról van szó nagyon vicces, szereti a zenét, szeret eljárni, de nem az a bulizós típus. Tipikusan az a lány, akire a bajban lehet számítani, habár sokak szerint nagyon sértődékeny.
2.: barna 3-4 centivel rövidebb hajú vékony lány, nagyobb mellekkel és kerek nagyobb fenékkel.
Mindenkivel kedves, amíg nem adnak okot az ellenkezőjére. Vicces, frappáns néha flegma beszólásokkal, elég társasági, de vannak otthonülős napjai. Nem olyan visszafogott, mint az első, szereti ha mindent tudni lehet róla, szeret a középpontban lenni. Nagyon okos, könnyen bármilyen szituációt a saját javára fordít. Mindenen nevet, rendkívül vidám kisugárzása van. Enyhén hiperaktív, szinte bármilyen programra kapható, és él-hal az állatokért.
Tudom, kicsit hosszú lett, de remélem elolvassátok😄
A válaszokat előre is köszönöm😊
Nem leszek álszent... Nem szeretnék olyan lányt, akiben semmi vadság nincs, semmi önbizalom, semmi kaland. Egy nőis nő az ideális, mind kívülről, mind belülről. A leírás alapján ( ha jól értem) nem egy drogos, agyatlan k.urváról van szó, hanem egy laza, okos, kedves és vicces lányról, aki ha úgy hozza a sors tud nemet mondani. Legalábbis nekem ez jött le belőle.
Egyértelműen a 2eset választanám, mert talpraesettnek és szórakoztatónak tűnik a pasik meg erre vágynak.
#13: "mert talpraesettnek és szórakoztatónak tűnik a pasik meg erre vágynak."
Akkor azért választotta 2 ember kivételével mindenki az elsőt?:D
Ne mondd meg, hogy én meg xyz pasi mire vágyik ;)
Nálam is az 1-es a nyerő. Vagy mindenki álszent, aki az 1-est választja? A 2-essel sincs semmi hatalmas probléma, kivéve a flegmázás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!