Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, nektek milyen lányok jönnek be?
Arra lennék kíváncsi , hogy mi az a tulajdonság ami megragad egy lányon, illetve mi az, ami taszító?
Milyen külsejű lányok jonnek be inkább? A teltebbek vagy a véknyabbak?
Minden válasz érdekelne
túl hosszú :) privátban küldtem :)
22F
Engem nagyon vonz ha egy lány kedvesen tud mosolyogni és nem vihog össze vissza. A mosollyal le lehet fegyverezni. A tekintet e mellett nagyon őszintének kell lennie :)
Taszít ha flegma, esetleg lenéz másokat, és magasabb rendűnek érzi magát.
Külsőre talán inkább a közép mezőnyt ütném meg, nem szükséges 40kg-nak lennie (bár tud az szexi lenni :P) de pl 80kg-os lányokkal nem szívesen jönnék össze mivel jómagam 65 vagyok. Ne legyen magasabb mint én (175 vagyok), és ami a legfontosabb: merjen kommunikálni.
Számomra ez a legfontosabb, mert szeretek beszélni és a "leteszlek a sarokba és ott maradsz" típusú lányok sajnos nem váltak be :)
Bárcsak jönne már egy ilyen lány mint akit leírtam!
26F
-átlagos magasság
-ne legyen csontsovány, de túlsúlyos se
-a kerek szemek tetszenek
-ne legyen feltűnő az öltözködése
-ne kenje magát mindenféle kencével, csak szolidan, ha szeretné
-legyen arányos a melle mérete a testéhez és úgy összességében is legyen arányos (mert van elég gyakran extrém eset)
-ápolt külső
-őszinte
-sokrétű (tehát mindenféle dologról lehessen vele beszélgetni, ne csak arról, amit ő szeret)
-tudjon a helyzeteknek megfelelően viselkedni (mikor veheti engedheti el magát, mikor kell komolyan venni)
-a problémákat mondja el és ne féljen tőlük (és legyen ezzel együtt megértő is, ha nekem van problémám)
Úgy nagyjából ennyi jutott eszembe, ezek a legfontosabbak számomra. Nyitott vagyok ilyen szempontból, tehát ha ezek megvannak, akkor már nagy baj nem lehet.
(korábbi kérdésnél válaszoltam) :)
18 éves vagyok.
Ideál: (külső)
( először az arcot és mosolyát nézem meg )
Hosszú haj
Ápolt arc
Vékony , formás (sportos)
Ne legyen magasabb nálam ( 180- )
Belső :
Legyen intelligens, normális . Legyen tájékozott , legyen célja a jövőre nézve . Nem kizáró ok , de nem szeretem ha egy lányon a fél város átment tehát ne adja könnyen magát . Ne igyon , ne cigizzen .
Én is sportolok edzek heti 4-5 alkalommal mindenem a testépites szóval nehéz barátnőt találnom ez mellett aki képes toleráni azt ,hogy nem vagyunk egésznap együtt.
okos, mosolygós, kedves, aranyos, humoros, tisztelettudó, romantikus
vékony, húsos, 155-170 cm, formás, barna/kék szem, szeplők is bejönnek... egyénfüggő
Vékony lányok jönnek alapvetően be, de ha egy kicsi felesleg van rajta nem kizáró ok.
Legyen igényes magára, aranyos, romantikus, nem nyafogo, odaadó :)
17f
A külső nem olyan fontos. Persze, nyilván, nem leszek álszent, ha valaki egyértelműen taszító, azzal nem tudnék járni. De ha nem ez a kategória, onnantól nem igazán számít a külső.
Teltebb vagy vékonyabb? Mindegyik lehet vonzó. Sokkal inkább számít, hogy igényes és ápolt-e valaki.
De a leginkább a személyisége számít. Hogy szeressük egymást, megbízzunk egymásban, és jól érezzük magunkat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!