Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ez normális?
Figyelt kérdés
Az a baj, hogy nincs barátnőm. Nem szeretem az exemet, csak nem akarom hogy rosszul essen neki bármi is amit teszek. És pár barátnőjével kavarhattam volna(semmi kapcsolat), csak nekem se esne jól fordított esetben, hogy az én barátommal kavar az exem,így inkább kihagytam úgyse komoly dolog révén. A kérdés adott, válaszokat előre is köszönöm, 17/F.2015. aug. 11. 00:26
1/7 anonim válasza:
Most az a kérdés, hogy normális e, hogy nem akarod megbántani az exedet?
2/7 anonim válasza:
Figyelem! A szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
3/7 A kérdező kommentje:
Hát az, hogy ennyire érdekel hogy ne bántsam meg. Mert nézem igy a baráti társaságokat, és így az exe full sír, minden baja van, ő meg vígan smárol a barátnőjével mellette..
2015. aug. 11. 00:52
4/7 anonim válasza:
Már miért ne lenne normális? Van benned jóérzés, tisztelet az exed emberi mivolta iránt. Előbb becsülök egy hozzád hasonlót, mint valakit, aki magasról tesz mások fejére, vagy esetleg szándékosan bántja őket puszta sértődöttségből. Az viszont már elgondolkodtató, hogy a csaj állítólagos barátnői lazán belementek volna a "kavargatásba".
5/7 anonim válasza:
az attól függ. ha jóba mardtál az exeddel akkor persze nincs gáz, ne kavarj a barátnőivel, mert annyit nem ér egy futó kaland hogy esetleg valaki barátságát tönkretedd vele. De ha haraggal váltatok el és nem beszéltek akkor egyáltalán nem kell ezzel foglalkozni, ha a barátnő belemegy akkor lelke rajta. én pasi fejjel úgy vagyok hogy haver exével soha semmiképp.
6/7 anonim válasza:
Őszintén? Ha közös megegyezéssel szakítottatok vagy ő dobott akkot sz@rd le! Az exed az az exed. Nyugodtan csajozz akárkivel!!! Ha te dobtad őt akkor normális. De attól csajozni még lehet ;) csak várj 2-3 hónapot. Remélem segítettem :)
7/7 A kérdező kommentje:
Én szakítóttam vele, barátnőivel végül nem volt semmi, mert részegek voltak, en meg ugyvoltam vele hogy en ezt nemfogom megcsinalni előtte.. Nem azért mert szeretem, hanem csak együtt voltunk fél évig, és hogyha ő ki is baszott velem ahol tudott, en nemfogok... koszi mindenkinek<3
2015. aug. 15. 04:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!