Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezek utan hogy menjek oda hozza?
Ez egy előző kérdésem , ugyanarról a srácról van szó ( bár ez gondolom logikus :'D )
http://www.gyakorikerdesek.hu/tini-parkapcsolatok__egyeb-ker..
Szoval most Mari es a b.noje Sári beszéltek a sráccal, hogy tetszem-e neki es hasonlók, a válasza a sracnak 'nem' volt
Nem en kertem, hogy kérdezzék meg, nem is tudtam róla, csak a srac feltett egy kérdést, amit nem értettem es mondtam anyának, hogy mit irt a srac es O elmondta, hogx mit csinált Mari es Sári :D
Es en tudtam, hogy nem jövök be a sracnak, mert azt irta hogy neki egy idősebb lany tetszik ( nem kérdeztem ra, csak egyszer szoba került :D )
Most ezek utan szerintetek hogy mehetnek oda a srachoz beszelgetni?
Igy se nagyon mertem, paraztam es ezert nem is beszelgettunk :/ :D
De ezek utan olyan hulyen erzem magam
Eddig azt vártam, hogy mikor találkozunk mar...most mar inkabb felek a legközelebbi talalkozastol :/
Es nem tudom, hogy a srac elhiszi-e, hogy tebyleg nem en kertem meg a lányokat, hogy kérdezzenek ra, azt irtam a sracnak, hogy erről kb 2 perce tudok...es ez tevyleg igaz volt, mert akkor mondta el anya :D
Vagy most ezek utan milyen 'indokkal' mehetnek oda, vagyis inkabb hogy kezdhetnem a beszélgetést ?( a 'szia' utan :'D )
15/L
16/F
Hat igen :/
Es nem tudom, hogy ha a srac nem hozza fel, akkor vajon em megtudom-e ezt?! :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!