Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ti hogyan ismertétek meg a...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti hogyan ismertétek meg a haverjaitokat, barátaitokat?

Figyelt kérdés
Sajnos nekem egy sincs , mindenkivel jóban vagyok de ez felszínes . Ti hol találtatok , hol ismertétek meg a barátokat?? 14/f

2015. aug. 9. 21:52
 1/7 anonim ***** válasza:

Edzésen,suliban,ismerős ismerőse.Nagyjából így.Hajrá.:)

15/L

2015. aug. 9. 21:53
 2/7 A kérdező kommentje:
Értem , ment a zöldkéz ^^
2015. aug. 9. 21:57
 3/7 anonim válasza:
Ezt nem nagyon lehet,meg nem is kell erőltetni,főleg hogy még csak 14 vagy.De azért elmondom,én pl középsuliba rengetek új barátra tettem szert,nagyon sok új és értékes barátom van innen,pedig elsőre kicsit paráztam is mi lesza beilleszkedéssel.De pl a legjobb barátom általános óta van.De pl öt évig jártam el külön angolra és volt ott egy srác kb négy évig,hát beszélgettünk de nem olyan sokat,azt utolsó évben ismertem meg jobban ma meg már az egyik legjobb haverom,több helyre megyünk együtt,és kb naponta beszélek vele.Ennek a barátkozásnak kb az a titka hogyha találsz egy olyan embert akivel ha beszélsz nem kell erőlködnöd hogy mit mondj akkor azzal beszélj sokat mert azokat a beszélgetéseket élvezni is fogod.És hidd el akármilyen is vagy,nagy menő vagy úgymond "lúzer" ilyen embereket biztos hogy fogsz találni idővel ezen ne görcsölj.Szóval türelem biztos hogy fogsz találni igaz barátokat aki nem fogad el azokkal nem kell törődni.
2015. aug. 9. 22:02
 4/7 anonim válasza:
Ja és még valami.Én egy baráti társaságba akkor csöppentem bele mikor a legkevésbé számítottam rá.Egyik haverommal mentem volna bulizni de nem tudott jönni de már meg volt a jegy ezért elmentem egyedül.Na a buszon teljesen véletlenül összetalálkoztam egyik osztálytársammal.Neki ezt elmondtak hogy egyedül megyek azt felajánlotta hogy menjek az ő haverjaival.Tök jó fejek voltak és még ma is beszélek velük.Na mindegy szóval a lényeg tényleg nem kell rá görcsölni erre az élet ezt fogja hozni magától,te csak legyél kedves az emberekkel kb ennyi.
2015. aug. 9. 22:09
 5/7 anonim válasza:

Sokáig én is úgy voltam, mint te, nem találtam a helyem. Általános suliban kiközösítettel, aztán negyedik osztály után felvettek egy gimibe, ahol mondhatni jóba lettem pár emberrel, akiket ismertem korábbról. Aztán a két legjobb barátnőm elment két különböző társaság felé, én meg jól egyedül maradtam... Aztán hetedik elején egy lány megkérdezte h mincs)e kedvem mellé ülni. Eleinte nem voltunk akkora nagy uaverok, de aztán szépen, fokozatosan megbíztunk a másikban, megosztottuk egymással a titkainkat... Mára már ő a legjobb barátom ❤

Szóval te se add fel, nem baj, ha nem jön össze elsőre minden, ne ítélkezz Mások felett, mert lehet h emiatt elveszítessz egy nagyon értékes embert. A lényeg, hogy soha ne add fel, bízz magadban, és ne omolj össze, ha csalódás ér. Tudod, elesni, felállni, koronát igazítani, továbbmenni! Én szurkolok neked ;)

2015. aug. 9. 22:34
 6/7 anonim ***** válasza:

Suli, edzés, ismerősök ismerősei, táborok, net

Ha gondolod írhatsz 14/l

2015. aug. 9. 22:59
 7/7 anonim válasza:
A legjobb barátommal városban voltunk és oda jött hozzám, hogy milyen jó a szoknyám. A másikkal pedig részegen átjött és én vigyáztam rá. :) Ha van kedved írj rám 15/l.
2015. aug. 10. 16:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!