Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Tini lányok szerintetek gáz,...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tini lányok szerintetek gáz, ha nagy az orra egy fiúnak? 16/F

Figyelt kérdés
Nem olyan görbe csak nagy.De van ami viszont szép az arcán például a szeme,az ilyenkor lehet döntő?

2015. aug. 4. 15:35
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Senki sem tökéletes. Ha nagykorodban zavar,akkor majd menj plasztikai sebészhez.De szerintem ne aggódj mert mindenkin van hiba.
2015. aug. 4. 15:58
 2/11 anonim válasza:
szerintem nem gáz,de jobb lenne ha küldenél képet.
2015. aug. 4. 15:59
 3/11 A kérdező kommentje:
Képet nem szeretnék küldeni. :) Különösebben engem se zavar csak most valahogy eszembe jutott,hogy megkérdezem.Azért köszi a válaszokért.
2015. aug. 4. 16:06
 4/11 anonim ***** válasza:
Én lány vagyok és nekem is nagy az orrom,de szerintem nem ez a döntő jegy egy emberen.
2015. aug. 4. 16:21
 5/11 anonim ***** válasza:
Abszolút nem érdekel :D Nekem még több dolog van az arcomon,ami ronda és javíthatatlan. :)
2015. aug. 4. 16:25
 6/11 anonim ***** válasza:
Engem nem zavarna
2015. aug. 4. 16:28
 7/11 anonim ***** válasza:
Nem zavar, sőt, végignézve azokon a fiúkon, akik tetszettek, még azt is megállapítottam, hogy kimondottan tetszenek a nagy orrú fiúk :D (ráadásul azt mondják, akinek nagy az orra, annak más is nagy :D bár, hogy ebből mennyi igaz, azt nem tudom :D ) 17L
2015. aug. 4. 16:31
 8/11 A kérdező kommentje:
Nem vagyok zsidó :D Hát talán van benne igazság. :D
2015. aug. 4. 17:46
 9/11 anonim ***** válasza:
# 9 nekem is ez jutott az eszembe:DDD amúgy, ha az összkép jó, ugyan nem érdekel, hogy mekkora az orra a srácnak, ha pedig belsőre is tetszik, nyert ügye van nálam.:D 15/l
2015. aug. 4. 17:54
 10/11 anonim ***** válasza:
Van egy fiú ismerősöm, ő sem panaszkodhat orrügyileg, de gyönyörű kék szemei vannak! Így kompenzálva van a dolog. ;)
2015. aug. 4. 22:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!