Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha pattanásos, szemüveges,...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha pattanásos, szemüveges, vékony, önbizalomhiányos srác vagyok akkor nem lesz barátnőm soha?

Figyelt kérdés

2015. aug. 3. 14:25
1 2 3
 21/29 A kérdező kommentje:
Sportolnék ha lenne sport
2015. aug. 4. 17:31
 22/29 anonim válasza:
Annyi sport van, csak akaraterő nincs...
2015. aug. 5. 00:40
 23/29 A kérdező kommentje:
Tudom.De pl. nem birok hosszutávon futni(rövidtávon igen) nem szeretem a labdajátékokat
2015. aug. 5. 09:12
 24/29 anonim válasza:

És csak ezek vannak? Hoki ,kajak,tenisz,görkorcsolya.....

Mondjak valamit? Te itt rinyálsz hogy ígu vagy csúnya úgy vagy csúnya meg hogy nem fogsz kelleni a szép csajoknak ... Ha te elvárod hogy szép barátnőd lagyen holott saját bevallásod szerint is csúnya vagy akkor mégis drágaságom mit vársz el a lányoktól?! Ilyen hozzáálással barátnőd se lesz nemhogy szép.

2015. aug. 5. 10:40
 25/29 A kérdező kommentje:
Azt egy szóval se mondtam.hogy ronda vagyok
2015. aug. 5. 22:11
 26/29 anonim válasza:
Jó akkor köss bele .... Pedig tudod hogy igazam van.
2015. aug. 6. 09:21
 27/29 A kérdező kommentje:
Nincs teljesen igazad.
2015. aug. 6. 09:32
 28/29 A kérdező kommentje:
Futást csak rövid távon bírnám
2015. aug. 6. 11:06
 29/29 anonim válasza:
De ha te alapból vékony vagy akko neked nem futásra van szükséged mivel az kardió edzés és gonodolom te inkább izmosodni szeretnél. Akkor sok fehérjét kell bevinned a szervezetetbe nagyon jó forrás ahhaez a csibemell zoldségekkkel a vitamin pótlás miatt. Ha nagyobbb a bevitel akkor már elkezdhetsz akár saját testsúlyos edzsést végezni vagy kajakozni vagy úszni.
2015. aug. 6. 21:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!