Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A barátom most jött össze...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátom most jött össze valakivel és nekem meséli el? (lent)

Figyelt kérdés

14 éves lány vagyok ő is ennyi.. Csak fiú... Nem jártunk vagy ilyesmi.. De nem értem miért nekem meséli a dolgait. Mert ezt lányok lányok között,fiúk fiúk között szokták megbeszélni,nem? Nem tudom hogy féltékeny vagyok-e.. Nem régen volt amikor mondta hogy itt meg ott vannak x-el,y-nal

Végig velem beszélt és mondta mit csinálnak ( nem kettesben voltak. 5-6 kb. egykorú volt velük). Sétálnak tévézenk.. És nem értem miért nekem mondja.. Mármint nem teher vagy ilyesmi..

2015. aug. 3. 00:06
 1/6 anonim ***** válasza:
Mert az apja elküldi a pics@ba
2015. aug. 3. 00:07
 2/6 opened paradise ***** válasza:
50%
Mert te tényleg csak barát vagy neki.
2015. aug. 3. 00:15
 3/6 anonim ***** válasza:
75%
féltékeny vagy és barátként tekint rád
2015. aug. 3. 00:18
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Nem úgy van. Mindenki azzal beszéli meg, akit a barátjának tart, akiben megbízhat. Fiú létemre én is főként lányokkal tudnám megosztani, ha lenne valakim. Pusztán azért, mert bennük megbízok. (Mielőtt még homoszexuálisnak állítanátok be, elmondom, hogy vannak fiú haverok is, de nekik nem szívesen mondom el egy nemrég történt esemény miatt...) És te, kedves kérdező, szerintem féltékeny vagy és ebből arra lehet következtetni, hogy többet érzel iránta, csak még te sem tudod, de nagyon mélyen már vonzódsz hozzá.
2015. aug. 3. 00:37
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Mert nagyon jó barátja vagy és szeretné megosztani veled a boldogságát vagy legalább az életében történő boldog pillanatokat, általában egy jó barát még ennek örülni is szokott, örülj neki hogy egy fiú ennyire jó barátságot alakított ki veled hogy a legrészletesebben elmeséli a boldogságát mert ezek szerint vagy nincs kivel vagy te is egy nagyon fontos személy vagy az életében akiben bízik.

Ennyire egyszerű

2015. aug. 3. 01:05
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Van egy nagyon jó fiú haverom. Tényleg mindent meg szoktunk beszélni, még komolyabb, bizalmasabb dolgokat is mint a csajok. Egyike azon nagyon kevés embereknek akikben tényleg feltétel nélkül megbízok, nem kell ezt így szétválasztani hogy lányok lányokkal fiúk fiúkkal beszélhetnek csak ilyenekről. De ha zavar, szólj neki. 17l
2015. aug. 3. 13:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!