Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom most jött össze valakivel és nekem meséli el? (lent)
14 éves lány vagyok ő is ennyi.. Csak fiú... Nem jártunk vagy ilyesmi.. De nem értem miért nekem meséli a dolgait. Mert ezt lányok lányok között,fiúk fiúk között szokták megbeszélni,nem? Nem tudom hogy féltékeny vagyok-e.. Nem régen volt amikor mondta hogy itt meg ott vannak x-el,y-nal
Végig velem beszélt és mondta mit csinálnak ( nem kettesben voltak. 5-6 kb. egykorú volt velük). Sétálnak tévézenk.. És nem értem miért nekem mondja.. Mármint nem teher vagy ilyesmi..
Mert nagyon jó barátja vagy és szeretné megosztani veled a boldogságát vagy legalább az életében történő boldog pillanatokat, általában egy jó barát még ennek örülni is szokott, örülj neki hogy egy fiú ennyire jó barátságot alakított ki veled hogy a legrészletesebben elmeséli a boldogságát mert ezek szerint vagy nincs kivel vagy te is egy nagyon fontos személy vagy az életében akiben bízik.
Ennyire egyszerű
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!