Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Azt írta még beszélünk....

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azt írta még beszélünk. Nekem, vagy neki kéne írnia?

Figyelt kérdés

Beszéltem pár napja egy fiúval, nagyon kedves volt, jól elbeszélgettünk, majd amikor elköszönt, azt írta még beszélünk. Ilyenkor mit kéne tennem? Várjak arra, hogy írjom, vagy lépjek én?(én kezdeményeztem a beszélgetést)

A válaszokat előre is köszi. :)

15/l

2015. aug. 2. 22:41
 1/4 anonim ***** válasza:
Lehet hogy meg van szeppenve :] irj ra ha fontosnak tartod ot. :)
2015. aug. 2. 22:46
 2/4 A kérdező kommentje:
Alig mertem ráírni, annyira örültem, hogy beszéltünk. Nagyon szeretném megismerni. :) Köszi szépen ! ^^
2015. aug. 2. 22:51
 3/4 anonim ***** válasza:
Várj pár napot vagy ha már eltelt kb 3-4-5 nap akkor írj rá hogy olyan jelleggel hogy hahó hova lettél azt mondtad beszélünk, persze ne ezt írd csak a üzenetednek burkoltan ez legyen a mondani valója.
2015. aug. 2. 22:53
 4/4 A kérdező kommentje:
3 napja beszéltünk pont. Köszi neked is.:)^^
2015. aug. 2. 23:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!