Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek csunya ez a fajta...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek csunya ez a fajta szemoldok? 15L

Figyelt kérdés

Szerintem nagyon szep, nekem termeszetes igy no es nagyon tetszik. Viszont sokan mondjak, hogy egy csunya stb.

[link]

Szerintem sokal szebb es termeszetesebb mint a homlok kozepeig felrajzol szemoldok.

2015. júl. 30. 23:43
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Eleve a rajzolt szemöldök ocsmány.
2015. júl. 30. 23:45
 2/8 anonim ***** válasza:
Nem mindegy, ha neked tetszik es szerinted jol is all?!
2015. júl. 30. 23:49
 3/8 anonim ***** válasza:
Ez természetes és nagyon is szép..
2015. júl. 30. 23:50
 4/8 anonim ***** válasza:

Nekem tetszik :)

IU, Yuri és..? (Képen)

2015. júl. 30. 23:59
 5/8 anonim válasza:
Szerelmemnek is ilyen, nekem nagyon tetszik :D
2015. júl. 31. 00:05
 6/8 anonim ***** válasza:
Szerintem ember függő hogy kinek melyik szemöldök áll jól :) van akinek az 5 centi vastag is jól áll van akinek nem, van akinek az 1 mm-es jól áll van akinek nem. Egy a lényeg, ne legyen rajzolt mert az senkinek sem áll jól :D
2015. júl. 31. 01:23
 7/8 anonim ***** válasza:
szép
2015. júl. 31. 16:51
 8/8 anonim ***** válasza:
Nagyon szép. *-*
2015. aug. 1. 12:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!