Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért teszi ezt velem?
Figyelt kérdés
van egy fiu.egésznap beszélünk..telefonálunk.egyik nap mondta hogy engem mennyire bír meg hogy tökéletes vagyok neki mindenhogy és minden hülyeségemmel együtt.becézget..próbál nem megsérteni és ugycsinálni mindent hogy nekem jó legyen.nagyon kedves.de tegnap összejött egy másik lánnyal..bocsánatot kért ezerszer és mondta hogy sajnálja hogy ilyen helyzetbe hozott.de akkor miért jött össze vele?.ugycsinál mintha semmi sem történt volna és ugyanúgy becézget mint a barátnője előtt..nemértem miért csinálja ezt.nemakarom hogy a barátnője rosszul érezze magát és aztse hogy én mégjobban megszeressem...Vagy más lányokkal is ezt csinálta és éppen aki jobban megtetszett neki azt "választotta"?...2015. júl. 28. 14:04
1/5 anonim válasza:
Könnyen lehet,hogy csak szórakozott veled. Próbáld meg elfelejteni és ha megint ír olvass be neki.
2/5 anonim válasza:
Azért mert látta hogy lesz*rod úgy hogy továbbb ált,jól tette.
3/5 A kérdező kommentje:
pont hogy nem szarom le..
2015. júl. 28. 14:08
4/5 anonim válasza:
Vagy szórakozott veled és nem gondolta veled komolyan - csak barátként kezel - vagy nem léptél felé időben/eleget és megunta a várakozást.
5/5 Noren1989 válasza:
Mert megteheti, azért teszi meg.
25/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!