Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nektek hogyan megy a társkeresés? Most nyáron sokkal jobban?
Figyelt kérdés
2015. júl. 26. 16:08
1/12 anonim válasza:
nekem szunetekben nehezebben megy, mint suliidoben. sokkal kevesebbet vagyok emberek kozott a nyaron, meg sok idot toltok a csaladdal is.
2/12 anonim válasza:
hát nem feltétlen társkeresés, de sok embert ismertem már meg a nyáron, szerintem mindenkinek több ideje van ilyenkor és ráér olyanokra is akiket eddig nem ismert, vagy épp unatkoznak, ezért lehet
3/12 anonim válasza:
Rengetek koncert, fesztivál, egyéb esemény, program van, ahol mindenféle ember megfordul. Egyértelműen jobban lehet ismerkedni. Télen, ősszel, az emberek depressziósak, kicsit befordultabbak. De nyáron kivirágoznak :)
4/12 anonim válasza:
Én elköltöztem az ország másik végébe egy dög unalom városba,így amikor suliszünet van,(vagy kiíratom magam a dokival)és hazautazom,rengeteget járok bulizni,szórakozni (gyakorlatilag péntek szombat mindig,esetleg 1-2 házibuli hétközben is.) Így csak ott tudom,de az ugye majdnem 500km szóval ilyen futókalandokon kívül másra nincs esélyem.
18F
5/12 anonim válasza:
Nekem nyáron szinte esélytelen...
Suli időszakban van egy hangyanyi esely mert azon kivul sehova sem járok.
Egész nyáron itthon ültem és 1 buliban sem voltam.
6/12 anonim válasza:
Hát én sajnos élőben képtelen vagyok ismerkedni, neten meg szünetekben lógnak többen ezért nekem ilyenkor könnyebben megy. Nagyon én sem mozdulok ki, max a családdal, az meg nagyon unalmas, és nincs is esélyem hogy normális emberekkel ismerkedjek, csak anyáék gyökér hites ismerőseivel. -.-
7/12 anonim válasza:
4-es:
Tippelek: csak nem Sopronba költöztél?
8/12 anonim válasza:
Nekem inkább suli közben esélyesebb, ott folyamatosan találkozom új emberekkel, látok új lányokat stb. Nyáron általában csak itthon ülök és nem csinálok az ég világon semmit.
9/12 anonim válasza:
Szombathelyre. De voltam Sopronban is,ugyan az!
10/12 anonim válasza:
Én eddig csak nyáron ismerkedtem, mert ilyenkor van kedvem és időm bulizni. Suliidőben nem járok szinte semerre, egyetemre be, onnan meg haza. Sokan gondolnák, hogy egyetemen biztos könnyű ismerkedni, hát nem. :D Vagyis eleinte biztos nem, ismeretlen lányokhoz esélytelen hogy odamenjek, szakomon meg nincsenek lányok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!