Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon tetszik egy lány de ő visszautasított, többi lent?
Figyelt kérdés
Van egy lány aki már évek óta nagyon tetszik, tavaly írtam rá és az lett vége hogy "nem vagy az esetem" gondoltam ráírok mégegyszer hogy hátha változott valami(én azóta letettem a szemüveget, levették a fogszabályzómat, jobban is öltözködöm stb...) megint azt írta. Az első "nem vagy az estem" óta több mint egy év telt el és ez idő alatt egyáltalán nem találkoztunk. Tegnapelőtt viszont keresztezte az utunk egymást, kétszer nézett rám amíg előttem volt és egyszer vissza nézett, szerintetek lehet még esélyem? (Nem csak a vissza nézésekből kiindulva hanem hogy azért elég sokat változtam külsőre)2015. júl. 26. 09:26
1/7 anonim válasza:
Figyelj, nem mondhatod a lányra hogy nem becsületes mert megmondta hogy nem vagy az esete, ezek után nem számít mennyire csinosítod ki magad, ha eddig nem kellettél most sem fogsz. Ne erőltesd mert ebből csak te fogsz sérülni.
2/7 anonim válasza:
Voltam teljesen hasonló cipőben, úgyhogy ha megfogadod a tanácsom, akkor elengeded, mert ő nem fog akarni sose tőled semmit sajna.:/
3/7 A kérdező kommentje:
Köszi 😞
2015. júl. 26. 09:49
4/7 anonim válasza:
Hagyd. Velem olyan volt,hogy 14-15 éves koromban pattanásos voltam,volt rajtam egy kis felesleg,és ilyen gyerekesen öltözködtem. Volt egy lány,aki gyakorlatilag kinevetett. 2 éve költöztünk el az ország másik végébe.
Lebarnultam,leadtam a felesleget,vágattam egy előnyös frizurát,a bőrgyógyász adott gyógyszert a pattanásra,ami 3 hónap alatt teljesen kiirtotta az egészet egy életre. Plusz sokkal jobb az anyagi helyzetünk,így hálistennek megengedhetem magamnak a márkás cuccokat,órát,parfümöt. És amikor találkoztunk 2-3 év után,megakadt a szeme rajtam,és már ő jár a nyakamra.
Késő bánat.
Járj szórakozni,Ismerkedj annyi lánnyal fogsz találkozni,hogy a legkevésbé sem fog érdekelni az az egy.
18F
5/7 anonim válasza:
Ha kétszer visszautasít valaki, akkor te még komolyan megalázkodnál neki? Nehogy már!
6/7 anonim válasza:
#4.
Na ez jó :D igazi kis bosszú... :D
7/7 anonim válasza:
Mi értelme? Mit akarsz egy olyan nőtől, akinek ennyire csak a külső számít? Ezek után kár még akkor is foglalkoznod vele, ha amúgy fordult volna a kocka.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!