Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért baj ez? Baj egyáltalán?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért baj ez? Baj egyáltalán?

Figyelt kérdés
16 éves lány létemre mindig is erősen vonzódt a 30-as palikhoz. Ezzel nem bírtam mit kezdeni soha... A barátnőim akárhányszor meglátnak egy idősebb pasit mondják, hogy jajj ő nekem való. Sokan mondják hogy ez mennyire fura, meg gáz, de én mit csináljak ezzel? Kétlem, hogy apakomplexus lenne, csak vonzz a férfias kinézet, érettség, tapasztaltság. Mindig is egy idősebb pasival képzeltem el az életem, ez tényleg ennyire fura és beteges?

2015. júl. 25. 01:39
 1/8 anonim válasza:
Mióta tapasztalod ezt?
2015. júl. 25. 01:42
 2/8 anonim válasza:
96%

Pontozz le kérdez, de megírom akkor is az őszinte véleményem.

Először is.

Figyelem! A szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!

Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Másodszor. 16 évesen ne az idős palik után koslass, hanem az iskola után. Ez a komolynak szánt kérdésed, rá ér még úgy 2-3 évet. Bocsi. Az őszinteség néha tudom, fáj.

31 F

2015. júl. 25. 01:44
 3/8 A kérdező kommentje:
Hát mióta érdekelnek a pasik kb 3 éve, valahogy így vagyok beállítva😄
 4/8 anonim ***** válasza:

Nem baj, csak a barátnőidnek fura.

Próbáltál már kapcsolatot, akár fiatallal akár idősebbel?

5/8 anonim válasza:
kérdező*
 6/8 anonim ***** válasza:

Abból szempontból nem gond, hogy mindenkinek más jön be. Abból a szempontból gond lehet, hogy elég nagy a korkülönbség. Egy harmincasnak egészen más igénye, világlátása, életvitele van mint egy tizenévesnek.

Ettől persze még működhet egy kapcsolat, az én ismerősi körömben is van rá példa, csak legyél óvatos.

Ja, és 33 vagyok ;)

2015. júl. 25. 06:45
 7/8 anonim ***** válasza:

Nagy a korkülönbség, szóval felejtős.

Én férfias vagyok 21 évesen is. Tapasztaltság alatt nem tudom, mit értesz. Érettségem pont megfelelő a koromnak.

És szerintem nem vagyok egyedül.

2015. júl. 25. 10:52
 8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat😊
2015. júl. 25. 10:52

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!