Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért baj ez? Baj egyáltalán?
Pontozz le kérdez, de megírom akkor is az őszinte véleményem.
Először is.
Figyelem! A szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Másodszor. 16 évesen ne az idős palik után koslass, hanem az iskola után. Ez a komolynak szánt kérdésed, rá ér még úgy 2-3 évet. Bocsi. Az őszinteség néha tudom, fáj.
31 F
Nem baj, csak a barátnőidnek fura.
Próbáltál már kapcsolatot, akár fiatallal akár idősebbel?
Abból szempontból nem gond, hogy mindenkinek más jön be. Abból a szempontból gond lehet, hogy elég nagy a korkülönbség. Egy harmincasnak egészen más igénye, világlátása, életvitele van mint egy tizenévesnek.
Ettől persze még működhet egy kapcsolat, az én ismerősi körömben is van rá példa, csak legyél óvatos.
Ja, és 33 vagyok ;)
Nagy a korkülönbség, szóval felejtős.
Én férfias vagyok 21 évesen is. Tapasztaltság alatt nem tudom, mit értesz. Érettségem pont megfelelő a koromnak.
És szerintem nem vagyok egyedül.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!