Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan keressek magamnak fiú...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan keressek magamnak fiú barátokat?

Figyelt kérdés
Mielőtt valaki belém kötne: azért írtam ebbe a témakörbe, mert itt tuti kapok választ! Naszóval... Az lenne a kérdésem, hogy hogyan közeledjek a fiúkhoz, mint barát. Már rájöttem, hogy a lány barátok nem igazán hozzám valók. De én nem csak fiú havert akarok, hanem egy fiú legjobb barátot. Hogyan közeledjek, hogy ne higyjék azt, hogy szerelmes vagyok beléjük, tetszenek nekem? Hamár itt tartunk: létezik ilyen barátság?
2015. júl. 24. 19:18
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Szia. :)

Én lánybarátot keresek, ha gondolod írj.

Bár nem vagyok hetero, de remélem ezt nem jelent problémát. :)

2015. júl. 24. 20:16
 12/15 Kotroczó Vivien válasza:
Amint megláttam a kérdést,úgy éreztem muszáj választ adnom rá :) A titok egy: légy önmagad:) Ne legyél képmutató:) És közeledj a fiúk felé,mint egy barát:) Hidd el,ha kitartó vagy akkor sikerülni fog :) (tapasztalat) Én nem nagyon jövök ki a lányokkal,ezért maradtam amellett,hogy fiúkkal barátkozom. :) Csak arra vigyázz,nehogy belé szeress vagy ő beléd:) És látezik fiú-lánybarátság:)
2015. júl. 26. 16:03
 13/15 A kérdező kommentje:
Köszi
2015. júl. 26. 16:49
 14/15 anonim válasza:
Én minden csajt megdugnék,szóval nekem mindegy milyen a kapcsolatom vele,és hogyan közeledik felém :D
2015. júl. 26. 20:56
 15/15 anonim ***** válasza:
Nagyon óvatosnak kell lenned! Volt egy fiú legjobb barátom, 2éve át sülve főve együtt. Aztán szerelmet vallot.. idővel alakultak is a dolgok (ebbe nem mennék bele), de végül úgy alakult, hogy nem lehettünk együtt. A vége egy nagy vitatkozás lett, illetve az, hogy megszakítottuk a kapcsolatot teljesen.(facebook tiltás stb) Hihetetlen fájdalmas az egész, mert nagyon hiányzik !Ez már a 4.eset volt..sajnos..:/ Remélem Te szerencsésebb leszel, de ne feledd: csak óvatosan! Bocsi, ha kusza lett..telefonról írtam.
2015. aug. 17. 23:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!