Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok ti járnátok egy ilyen fiúval? 15/f
Figyelt kérdés
Külső: 179cm, 69kg, normális arc, barna szemek, nem hosszú barna haj, sportos alkat
Belső: kedves, okos, nem szeret otthon ülni, szeret sportolni, szeret beszélgetni, vicces (azert vannak fárasztó poénjai is)
2015. júl. 24. 11:39
12/36 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, örömmel olvastam a legtöbbet😃
2015. júl. 24. 13:54
13/36 piriiiii válasza:
Itt nem a többi infóról van szó, hanem arról, hogy mennyire lennénk egy hullámhosszon.
Ismerek egy csomó jólelkű, kedves, okos srácot, akik még jól is néznek ki, mégsem tudnék beléjük szeretni. Érted?
14/36 A kérdező kommentje:
Értem 13as, ez valóban olyan dolog amit itt nem lehet megtudni
2015. júl. 24. 14:22
15/36 anonim válasza:
Rossz tulajdonságot nem is írtál, így nem lehet ítélkezni. /kicsit egositának tünsz/
16/36 A kérdező kommentje:
Rossz tulajdonságok:
Külső: a szemem alatt van egy "gödör", kicsit nagy az orrom
Belső: néha rossz indulatú tudok lenni akaratlanul is, nem beszélek olyan sokat inkább hallgatni szeretem amit más mond
2015. júl. 24. 16:48
17/36 A kérdező kommentje:
És valószínűleg van olyan is amiről én nem igazán tudok
2015. júl. 24. 16:49
18/36 anonim válasza:
Fotót kérünk ;) a belső pedig jóó ;) :)
19/36 anonim válasza:
eddig nagyon jól hangzik ;) már csak tényleg egy kép kéne :D
20/36 A kérdező kommentje:
Itt egy kép, kb 2 hetes, most nem akartam újat csinálni, szerintem elég jól látszok rajta
2015. júl. 24. 19:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!