Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk! Nektek melyik jönne be...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Nektek melyik jönne be jobban? 15/L (bővebben lent)

Figyelt kérdés

Most leszek 9.es. Es azon gondolkodtam h golyatáborban hogyan lehet konnyebben megfogni a fiukat? Marmint h ha rlb@nc-nak láttatom magam vagy h ha visszafogottabb átlagos lányt látnak. Hogyan jövök be jobban nekik? Kiváncsi vagyok a velemenyetekre.

Keresre uziben kuldok kepet h ha akartok ugy is mondhattok velemenyt. De csak priviben. Kivancsi vagyok a velemenyetekre Ui. De csak annak aki ugy ir h kuld magarol kepet es h ha szimpi akk visszamegy a kep.

Es bocsi az ekezetekert csak telorol vagyok

2015. júl. 24. 09:11
 1/6 anonim ***** válasza:

Valahol a 2 között.

Ha kis csendes vagy senkit nem fogsz érdekelni, elveszel a háttérbe, ha pedig állandóan nyomulsz, akkor egy idő után rád ragasztják azt a jelzőt.

Keress egy srácot és kezdj el haverkodni vele, ne részegen ugorj rá este.

Ui. Mivel te vagy a kezdeményező fél először neked kell megelőlegezned a bizalmat azzal, hogy képet küldesz. Mert lehet valami srác vagy, aki így akar szívatni másokat, szóval én nem szeretnék kockáztatni.

2015. júl. 24. 09:19
 2/6 anonim ***** válasza:

add önmagad...ha ott r1b1nek mutatod magad mindenki úgy könyvel el...

mondjuk sokaknak bejön a party kva...én az ilyen lányokat elkerülném...

nekem pl a kedves rendes lányok jönnek be...

22F

2015. júl. 24. 09:19
 3/6 anonim ***** válasza:
Ha csak azt akarod, hogy meg akarjanak du*gni, akkor viselkedj riba*ncosan. Ha rendes kapcsolatot akarsh, akkor normálisan.
2015. júl. 24. 09:20
 4/6 aladar12 válasza:
még csak gimibe mész, ne a dugáson járjon az eszed. csak add magad és szórakozz, vegyél részt a játékokban, találj barátokat.
2015. júl. 24. 11:19
 5/6 anonim ***** válasza:

Ri**nek semmi képpen se mutassad magadat, mert akkor senkinek sem fogsz kelleni ;)

Adjad önmagadat, és akkor valakinek megtetszessz :D

14 F :D

2015. júl. 25. 00:09
 6/6 anonim ***** válasza:

Ha magadról kész véleményt, ahhoz nem kell rólam kép.

Ha ribiskedsz, akkor annak is fognak tartani (Tudod, aki kvnak áll, az ne féljen, hogy megbsszák).

Mit akarsz? Minél több sráccal ismerkedgetni? Arra nem a legmegfelelőbb egy zárt közösség, mint mondjuk egy osztály.

Komoly kapcsolatot? Azt meg nem kell elsietni.

2015. júl. 26. 02:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!