Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Attól hogy kövér vagyok lehet valakim?
Figyelt kérdés
Kiskoromba 3-4 évesen nagyon vékony voltam, a családomba senki sem volt kövér de a betegségem miatt gyógyszereket kellett szednem amitől elkezdtem hízni a bőröm csúnya lett most próbálok lefogyni :(2015. júl. 23. 22:14
1/7 anonim válasza:
Lehet, mert aki szeret az úgy szeret ahogy vagy és kész. Unokatesóm is így volt ezzel neki is sikerült lefogynia is és párja is van neki.
2/7 anonim válasza:
Persze, biztos van olyan akinek igy is tetszel. Igaz ritkabb de meg lehet talalni.
3/7 anonim válasza:
Persze, nagyon sok ember nem a külsőt nézi, ha egyébként jó ember vagy akkor hidd el azt észre fogják venni és lehet,hogy sokkal több szeretetet kaphatnak tőled, mint egy vékony embertől, arról nem is beszélve, hogy azért mert kövér vagy még lehet szép az arcod!:) 17/L
4/7 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen
2015. júl. 23. 22:19
6/7 anonim válasza:
Nem lehet, az összes kövér ember magányosan hal meg! Na de komolyra fordítva a szót ez egy kicsit ostoba kérdés volt. Persze hogy lehet valakid. Attól hogy kövér vagy még ugyanúgy szerethet téged valaki.
7/7 anonim válasza:
Lehet. De az sem mindegy hogy milyen kapcsolatot szeretnél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!