Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy hodítsam meg? 13/f
Figyelt kérdés
Lassacskán sikerült elfelednem elöző több mint 4 éves szerelmemet (nem jartunk) .Van egy lány az évfolyamban aki kedves intelligens mosolygós és gyönyörű.Gondolkodtam,hogy őt fogom meghodítani a kövi évben.Csak egy baj van félek kezdeményezni.Pedig nagyon szeretnék a lánnyal járni.Nem tudom,hogy kezdjem el.Légyszi segítsetek2015. júl. 23. 20:05
1/14 anonim válasza:
Wtf 13 évesen már egy 4 éves szerelmen túl vagy?
Azt kétlem, szerintem csak fogalomkavarásban vagy és mással tévesztetted össze a szerelmet. Oké hogy nem jöttetek össze és nem jártatok de 4 éves "szerelem" 13 éveasen az azért tényleg WTF.
2/14 anonim válasza:
Imádom nézni ahogy a 11-12-13 évesek panaszkodnak a szerelmi életükről :D Ne nézz annyi szerelmes sorozatot....
3/14 A kérdező kommentje:
Tv-t se nézek.
1:pedig igaz szerelmes voltam abba a lányba.
2015. júl. 23. 20:35
4/14 anonim válasza:
adok nektek sok legót csak könyörgöm, hagyjátok már ezt abba :DD
5/14 A kérdező kommentje:
Utalom a legót.
2015. júl. 23. 20:41
7/14 A kérdező kommentje:
Nem
2015. júl. 23. 20:47
8/14 anonim válasza:
hú akkor Kenbe szerelmes, egyre rosszabb.
9/14 A kérdező kommentje:
Basszus...Többet itt nem teszek fel kérdést az bizti.
2015. júl. 23. 20:50
10/14 anonim válasza:
Csak hogy legyen segítőkész válasz is.. (Én értem a helyzeted, velem is pont ez volt:) Én is 13 voltam és 4 év volt :) Aztán elballagott..:D Na de mindegy..) A lényeg hogy tegyél valamit az új lány érdekében.. Tudakold meg a többiektől hogy miket szeret, stb. Próbálj meg vele olyan dolgokról beszélni amelyek érdeklik..Vagy egyáltalán beszélni..:) Legyél közvetlen, nincs vesztenivalód:) (Ha meg nem adsz neki jeleket, akkor tuti hogy nem lesz meg a csaj, akkor valószínűleg szó nélkül elveszíted..:o)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!