Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Török Adrienn2003 kérdése:
Szerintetek gáz ha egy ötödikes egy harmadikosba szerelmes?
Figyelt kérdés
Nem én vagyok, hanem az egyik osztálytársam. Csak kíváncsi vagyok hogy mi a ti véleményetek. Biztos azt mondanátok, miért utom bele az orrom. De már az egesz iskola tudja ugyhogy nincs veszteni valom. Varom a válaszokat:)2015. júl. 22. 17:44
1/8 anonim válasza:
Nem gáz. Egy darabig szerelmes, majd elmúlik, ennyi.
2/8 anonim válasza:
5es , azaz 12-11 , egy 10-9 évesbe?? Taps , megérett az emberiség a kihalásra
3/8 A kérdező kommentje:
Kb 1 eve tart a kapcsolata. Es közben ugy 2 szakítottak. Egesz suli alatt azt hallotam. XY igy, XY úgy stb.
2015. júl. 22. 17:55
6/8 anonim válasza:
Abban a reményben nyitottam meg ezt a kérdést, hogy pl. egy szakközépiskoláról van szó legalább...
...Tévedtem!
Ilyenkor mindig felteszem a kérdést magamban: Hová tart az emberiség?
7/8 anonim válasza:
Rosszul tetted fel a kérdést. Az nem baj, ha szerelmes, az a baj, ha tevékenykednek is a kapcsolat érdekében.
Kicsinek én is voltam szerelmes, tudjátok gyerekszerelem, de az elmúlik és senki, még a "szerelmes" fél sem veszi komolyan.
8/8 anonim válasza:
Nem az ő hibájuk. A sz@ros médiáé, hogy akörül forog mindenki kinek milyen barátnője pasija van.
Nézik ezek a kisgyerekek a disney csatornát is ott van ez, hogy a 10 éves lánynak már pasija van.
Nem gáz, csak értelmetlen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!