Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha belépek ma egy átlagos 8....

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha belépek ma egy átlagos 8. osztályba (14 évesek), ami pl.30-fős, és ebből mondjuk 20 lány van, akkor a 20 lányból kb. mennyi a szűz?

Figyelt kérdés

2015. júl. 22. 00:57
1 2 3
 21/22 anonim válasza:
Meg úgy általában: Mindenki?!
2015. dec. 12. 22:32
 22/22 anonim ***** válasza:
Most őszintén, ezt nem lehet megállapítani. Egy magára vmit adó lány nem fogja szétkürtölni azt, ha elvesztette, főleg ha komolyabb kapcsolatban... vagy legalábbis csak a haverok tudják, és nem a fél suli (ha meg a barátai rendesek, akkor nem az lesz a téma suliszünetben az egész osztály előtt). Én a mi osztályunkról lányként annyit tudok, hogy én szűz voltam egészen 23 éves koromig (nem feltétlen azért, mert hú, de erkölcsös lennék meg vallási okokból... 14 évesen talán még nem vesztettem volna el, de 16-17 évesen, ha találkozom egy olyan sráccal, aki "megérdemelte volna", és engem szeretett volna, akkor lehet, elvesztettem volna akkor is), másikunk 17 éves volt. De voltak olyan csajok, akikről el tudtam képzelni, hogy 14 éves korukra már nem voltak szüzek.
2016. szept. 12. 09:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!