Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most ez mit is jelent nála?
Figyelt kérdés
Van egy lány akivel egész jól eltudtam beszélgetni facebookon, de most ehy hete irtam neki meg is nézte, de nem ír vissza. Azóta sem irtam neki. De ezt nem értem, hogy eddig egész jól el chateltunk, buliban is megőlelt, most meg szarik vissza írni. Nem értem a nőket.2015. júl. 21. 17:54
1/3 anonim válasza:
Hát éppen szarik... Azért szarás közben ne zavard már!
2/3 anonim válasza:
Ez fájt amit előző írt, de nagy poén.. :D ;) szerintem lehet valami közbe jött neki, vagy történt vmi... nem lehet tudni miért nem ír vissza, szerintem írj neki, hogy most mi van? vagy történt vmi azért nem írsz? aztán arra csak fog válaszolni :)
3/3 anonim válasza:
Írjál neki, maximum letilt, de akkor legalább megtudod mi van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!