Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezzel mit akartok, fiúk/férfiak?
Figyelt kérdés
Akárhova megyek, vagy utánam szólnak, vagy fütyülnek stb.
Ezzel mit akartok elérni?
Kicsit már idegelő. :D
16/lány
2015. júl. 20. 16:54
1/7 anonim válasza:
Jól nézel ki , ennyi . Gondolom nagyvárosba laksz szerintem megszokhattad volna :D
18/F
2/7 A kérdező kommentje:
#1.
Nem, kisebb városban, de ha pl. "csavarogni" megyek nagyobb városba vagy csak simán másikba, mindenhol ezt csinálják. :D
2015. júl. 20. 17:03
3/7 anonim válasza:
Akkor meg nagyon jól nézel ki :D :D
4/7 anonim válasza:
Tetszésüket akarják kifejezni. De csak ilyen bunkón megy nekik..
Hát, valószínűleg szép lány lehetsz.
Én inkább oda mennék hozzád, megszólítanálak és próbálnék beszélni veled. Szerintem ez sokkal hatásosabb és még neked is szimpatikusabb lenne. :)
5/7 A kérdező kommentje:
#4.
Igen , az nekem is jobban tetszene . :D
2015. júl. 20. 20:05
6/7 anonim válasza:
lepacsiznek veled,velem is ugyan ez van,futyulnek,utanam szolnak,valaki meg lihegett is..pedig elegge visszahuzodo lany vagyok:D
7/7 A kérdező kommentje:
#6.
De veled is minden nap ? :D
2015. júl. 20. 23:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!