Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A normális lányokat elnyelte a föld vagy kihaltak?
Figyelt kérdés
Nagyon ritka a normális kedves aranyos barátságos lány. Majdnem mitoszok lassan.komolyan ha nem vagy egy olyan ember aki valami nagyon nagy menő és nem te sz....d a világot nem is kellesz senkinek. Vagy lehetsz bármilyen de pénzed legyen. Hol vannak azok a csajok akil nem ennyire felszinesek? 17/f vagyok de komolyan elborzasztanak a mai lányok a velem egyidős vahy idősebb fiatalabbak ugyan úgy. De azért remélem nem váltak a rendes csajok veszélyeztetetté.2015. júl. 18. 22:59
11/17 anonim válasza:
Már párszor elnyelt volna a föld amivel bunkó emberek akartak betemetni, de mindig kimásztam, pillanatnyilag zombi alakban rejtőzködöm előlük... Nem csak a lányok ilyenek manapság, a fiúk is. A páromat már megtaláltam, de normális barátokat nagyon nehéz találni. 17/L
14/17 anonim válasza:
vannak csak nem veszitek észre :)
15/17 anonim válasza:
Ritkaságszámba mennek azok, akik képesek a korosztályunkban normális emberi kapcsolatokat kialakítani, és ez az erősebbik nemre is igaz.
Azért kíváncsi lennék, hogy pontosabban mit is jelent neked a "normális lány". :D
16/L
16/17 anonim válasza:
Manapság már társadalmi normának számít az, hogy ilyen lány legyél ha pedig nem vagy ilyen kinéznek meg kiközösítenek...
És mivel a lányok mostanság már könnyen adják magukat a fiúk is rákaptak erre így már egyre kevesebb komoly fiú/lány van, de még vannak..
Én magam is lány vagyok de komoly nem tömegcikk..észre vettem ugyanezt mint te de a fiúk terén is ugyanez van. 16/L
17/17 A kérdező kommentje:
16 sajnos igen egyre jobban igaz mind a két részre. Csak nem igen vezet jóra ha az emberek 180 fokot fordulnak régi énjük ellen mert gyakran ez is a gond szintén mind két résznél
2015. júl. 21. 22:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!