Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok szerintetek hogy nézek ki? Külsőm lehet a gond, hogy nem tudok már összehozni egy barátnőt vagy valami más? .
Figyelt kérdés
Nem sikerül sehogy sem összehozni egy barátnőt, általában 1 randiig jutok el vagy még addig se.
Lehet nem a legjobb helyen ismerkedek (szórakozóhelyek), de nem tudom hol máshol tudnék.
Privátban küldök képet, csak lányok véleményére lennék kíváncsi:)
2015. júl. 18. 18:33
1/16 anonim válasza:
Küldheted :) a korodat írd már mellé majd légyszi :D
2/16 anonim válasza:
Kép nincs? Csak, mert azt kérdezted, hogy nézel ki.
3/16 anonim válasza:
Én megnézném:) És én iskérek kort pls!
4/16 A kérdező kommentje:
Privátban küldök írtam, amúgy 19 vagyok
2015. júl. 18. 18:52
7/16 anonim válasza:
Nekem is jöhet a kép, ha érdekel még egy vélemény :)
10/16 anonim válasza:
küldhetsz ha nem vagy 18 fölötti mert én 14 vagyok :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!