Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ez nagyon rossz tulajdonság?
Figyelt kérdés
10 esetből 6 szor elkésem max 10 15 percet de általában csak 5-6 perceket ez nagyon gáz?
ez nem zavarja az embereket?
vagy csak nem mondják?
2015. júl. 16. 14:57
1/6 anonim válasza:
én pont az ellenkezője vagyok, előbb megyek 10-15 perccel...
engem zavar a késés, zavarna ha késnél...
2/6 anonim válasza:
Én is ilyen vagyok, ahogy rajtunk kívül még sokan. Ha annyit késel, az még oké, de ha állandóan negyedórás, félórás késéseid lennének, az már zavaró lenne.
3/6 anonim válasza:
Nos nekem vannak negyed/ fél órás késéseim is, de eddig senki sem mondta, hogy zavaró lenne. Elfogadnak így, ahogy vagyok, pedig meg szokták velem osztani, ha valami nem tetszik velem kapcsolatban. Szóval nyugi, te még kezdő késő vagy hozzám képest. :D :)
4/6 anonim válasza:
Nem annyira zavaró, de egyet nem értek..
Hogy lehet elkésni ( a reggeli ébredést és a tömegközlekedést leszámítva) ha tudod hogy menned kell?
Én soha nem késem ha rajtam múlik a dolog... Még én szoktam megállítani magamat hogy ne induljak el mert korán van. Bár lehet azért mert itthonülős vagyok,de akkor is megtudtam oldani mikor még voltak programjaim.
5/6 A kérdező kommentje:
csak mert amikor már indulnék akkor még gyorsan visszamegyek pisilek iszok rájövök hogy pl kiszakadt a harisnyám leontöttem magam stb (mert elég szerencsétlen vagyok) és máris elröpül az idő... :D
2015. júl. 16. 17:24
6/6 anonim válasza:
Olvastam valami facebookos csudatörténetet, ami pont erről szól és talán 1000-ből ez az egy tényleg tetszett. Arról szól, hogy valami gyerek ellopja a nagyapja óráját aztán visszaadja, a nagyapja végül elmondja, hogy ha leérettségizik odaadja, meg ő is a nagyapjától kapta stb. Aztán kiokosítja, hogy nem az az igazi lopás, ha ellopsz valakitől valamilyen tárgyat, hanem ha késel, ugyanis a másik idejét lopod el, és azt nem tudod úgy visszaadni mint a tárgyakat. Érdekes történet, én is utálom, ha várni kell valakire. Ha valami meg van beszélve, akkor az meg van beszélve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!