Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, örülnétek egy romantikus fürdésnek a barátnőtökkel?
Sztem évek óta soha senkinek nem küld, kivágja magát azzal, hogy húúú nem, a gyerekek megállnának a fejlődésben ha meglátnák, meg "senkit nem akar kitenni a lelki megrázkódtatásnak" és évek óta nap mint nap cirkalmas körmondatokban beírja minden hasonló fiú-lány kapcsolatos kérdéshez, hogy ő milyen rettenetesen alacsony és ocsmány.
Önbeteljesítő jóslatként működik tényleg, hogy ezt ismételgeti: "alacsony és ocsmány vagyok, nekem soha nem sikerülhet", ez egy séma, amit beépít a tudatába és ha valakinél lenne esélye, azt se hinné el, mert nem tudja elhinni.
Elég nagy öngyűlöletre vall egyébként ez az állandó önostorozás.
Egy kis romantika mindig jól jön, megerősítheti a kapcsolatot. Persze ember függő kinek mi a romantika mi a 'ráakaszkodás', de ha egy hullámhosszon vagytok és dúl a nagy szerelem (és ilyen korban meg ennyi idő után még biztos nagy a szerelem) akkor biztos örül neki.
A 'nagy' témához hozzáfűzve:
Én meg alacsony vagyok (167, ha nagyon kihúzom magam), ronda ÉS dagadt (meg munka nélküli), szóval én még rá is tettem egy(vagy több) lapáttal. Noha csak 22 vagyok, de a társkereső oldalakon elért "sikereim" alapján elmondhatjuk hogy nem kellek senkinek, de hát ez van nem lehet mindenki boldog meg élvezheti az életet. Van akinek szenvedi kell még a végén túl jó hely lenne ez a világ. Nem mondom hogy feladtam, de megbékéltem a sorsommal (mondjuk mint egy szerzetes), addig is segítem az emberiséget a tudásommal...
Ha lenne egy párom akit szeretek és így állna hozzá, ahogy te, akkor a.tenyeremen hordoznám.
Az alacsony ronda srác meg valamilyen kísérleti chat robot lehet önértékelési zavarra programozva, mert nem létezik, hogy vakaki évek óta mindig ugyanazt a baromságot beírja ide és komolyan is gondolja.
igyelem! A szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!