Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért mindig én keresem a...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért mindig én keresem a barátnőm?

Figyelt kérdés
Mivel nyári szünet van ezért nem tudunk folyamatosan találkozni. Mindig írok neki vagy felhívom. Most már 2 napja nem beszéltünk. Kíváncsi voltam, hogy ő is keresne e engem. Úgy látszik csalódnom kell :( mi lehet a baja? Miért nem keres engem, ha én nem keresem őt? Mindig csak én kerestem...
2015. júl. 12. 22:15
 1/5 anonim válasza:

Valószínűleg arra vár, hogy keresd, mivel majd úgyis keresed, mert te szoktad.

Várj, hátha keres és megkérdi miért nem kerested vagy

hívd fel, és kérdezd miért nem keresett téged.

2015. júl. 12. 22:21
 2/5 A kérdező kommentje:
De olyan is volt már nem egyszer hogy írtam neki és nem írt vissza. Hívtam de nem vette fel...
2015. júl. 12. 22:30
 3/5 anonim ***** válasza:
Szerintem mindenkinek tennie kell egy kapcsolatért, és keresni a másikat. Kezdetben persze a fiú írhat többet, de ha tegyük fel, hogy 3 hónapja együtt vagytok ki kell, hogy alakuljon valamilyen egyensúly.
2015. júl. 12. 22:57
 4/5 anonim válasza:

Engedd el... Vagy próbálj beszélni a kapcsolatotokról valahogy, hívd el kajálni mondjuk, és ott nem tud kifogásokag keresni h most mért nem írt épp...

De az ugy tényleg szar, ha te keresed folyton, ő pedig még van h vissza sem ír... :/ És ne légy olyan sem, h te mindent megteszel érte kb, ő pedig hagyja, és nem értékeli...

Ne kérdezd h utalj rá, h szeret-e ő még téged... azt talán egy okosabb tag elmondja... :)

2015. júl. 12. 22:59
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszi szépen mindenkinek 😉
2015. júl. 12. 23:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!