Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért mindig én keresem a barátnőm?
Figyelt kérdés
Mivel nyári szünet van ezért nem tudunk folyamatosan találkozni. Mindig írok neki vagy felhívom. Most már 2 napja nem beszéltünk. Kíváncsi voltam, hogy ő is keresne e engem. Úgy látszik csalódnom kell :( mi lehet a baja? Miért nem keres engem, ha én nem keresem őt? Mindig csak én kerestem...2015. júl. 12. 22:15
1/5 anonim válasza:
Valószínűleg arra vár, hogy keresd, mivel majd úgyis keresed, mert te szoktad.
Várj, hátha keres és megkérdi miért nem kerested vagy
hívd fel, és kérdezd miért nem keresett téged.
2/5 A kérdező kommentje:
De olyan is volt már nem egyszer hogy írtam neki és nem írt vissza. Hívtam de nem vette fel...
2015. júl. 12. 22:30
3/5 anonim válasza:
Szerintem mindenkinek tennie kell egy kapcsolatért, és keresni a másikat. Kezdetben persze a fiú írhat többet, de ha tegyük fel, hogy 3 hónapja együtt vagytok ki kell, hogy alakuljon valamilyen egyensúly.
4/5 anonim válasza:
Engedd el... Vagy próbálj beszélni a kapcsolatotokról valahogy, hívd el kajálni mondjuk, és ott nem tud kifogásokag keresni h most mért nem írt épp...
De az ugy tényleg szar, ha te keresed folyton, ő pedig még van h vissza sem ír... :/ És ne légy olyan sem, h te mindent megteszel érte kb, ő pedig hagyja, és nem értékeli...
Ne kérdezd h utalj rá, h szeret-e ő még téged... azt talán egy okosabb tag elmondja... :)
5/5 A kérdező kommentje:
Köszi szépen mindenkinek 😉
2015. júl. 12. 23:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!