Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan kell ismerkedni?
Figyelt kérdés
Hülye kérdés, de én sose tudom mit mondjak. Most is pl. írt egy fiú, még nem ismerem. Csak annyit írt, hogy "szia:)" kb. 4 órája. Szívesen megismerném, de azt sem tudom, mit írjak. Ha csak visszaírok annyit, hogy szia akkor meg megáll majd a beszélgetés. Vagy esetleg kérdezünk egy-két dolgot de ennyi. Én egyszerűen sose tudok mit mondani, csak válaszolok a kérdéseikre és ennyi. Sosem tudok rendes beszélgetést kialakítani..2015. júl. 10. 18:24
1/7 anonim válasza:
Pedig igazán egyszerű a dolog :)
Ha gondolod megpróbálhatunk beszélgetni, aztán meglátjuk hogy megy a dolog :)
17/f
2/7 anonim válasza:
Kérdezz rá mit csinált ma, mit csinált nyáron mit tervez még. Aztán kialakul a beszélgetés ne félj
3/7 anonim válasza:
Válaszolj h szia, és majd megmondja miért írt, elvégre ő írt előbb. Aztán simán válaszolgatsz meg esetleg visszakérdezel. Pl: ő kérdezi van e kutyád, nem csak azt írod h igen, hanem igen, nagyon szeretem az állatokat, neked van?
4/7 anonim válasza:
4 órája írta hogy szia,s te nem mersz vissza köszönni, nehogy megálljon a beszélgetés ? :)
5/7 anonim válasza:
Nagy kérdés, hogyan válaszoljak arra, hogy szia. Lehet h a wifi jelszódat kéne válaszolni rá...
6/7 anonim válasza:
Leteszteltem, valóban nem tud válaszolni egy sziára.
Érdekes lejányzó. :P
7/7 anonim válasza:
Tényleg léteznek ilyen beszélgetések, hogy
-Szia :)
-Szia
És vége. ????!:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!