Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Állandóan ütögeti a hátam meg...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Piluka25 kérdése:

Állandóan ütögeti a hátam meg ütöget ez mit jelent?

Figyelt kérdés
Napi szinten.

2015. júl. 9. 22:07
 1/3 anonim ***** válasza:
Nincs alany a mondatodban, ki ütöget? Milyen helyzetben? Milyen kapcsolatban vagytok egyébként? (barátok, osztálytársak, legjobb haverod, kétszer láttad életedben, mégis?) Mi mást szoktatok még csinálni ütögetésen kívül? Szoktatok beszélgetni, "nem kötelező" környezetben találkozni (sulin kívül)? Hány évesek vagytok? Ez így nagyon kevés infó, fejtsd ki jobban.
2015. júl. 9. 22:13
 2/3 A kérdező kommentje:
akiről beszéltem a régi osztálytársam lány 15 évesek vagyunk jóba vagyunk napi szinten találkozunk.Ütöget de csak engem más fiút nem!
2015. júl. 9. 22:32
 3/3 anonim ***** válasza:
Te vagy a legcsúnyább ismerőse ezért üt. Am lehet tetszel neki és azt szeretné hogy ráfigyelj
2015. júl. 10. 00:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!