Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Biszex kérdés, a barátnőm "nyomul", mit tegyek?
Figyelt kérdés
Mindketten 17 évesek vagyunk, két éve ismerjük egymást, de olyannyira kiismertük a másikat, hogy szinte egyetlen pillantásból tudjuk, ki mire gondol. Ő biszex, én hetero vagyok szerintem, bár párszor megfordult a fejemben a biszex is, de az szerintem csak a hormonok miatt van egy adag kíváncsisággal vegyítve. Ő úgy tudja, hogy teljes mértékben hetero vagyok, bár őt ismerve sejt valamit, csak még sose mondtam neki. Mikor bevallotta, hogy biszex, akkor mondta, hogy én nem jövök be neki, erről biztosíthat. Ő vett rá arra, hogy kézen fogva járjak vele. Ez annyira nem nagy dolog szerintem, láttam már pár lányt, akik nem voltak biszexek/leszbikusok, mégis kézen fogva jártak, szerintem ez ilyen lányos-baránős dolognak is betudható. Aztán tavaly nyáron ketten nyaraltunk, ahol teljesen meztelenre vetkőzött előttem és engem is rávett mondván, hogy fölösleges azzal fáradozni, hogy fürdés előtt/után takargassuk magunkat, úgyis barátnők vagyunk. Akkor egyik este felhozta, hogy csókoljam meg, de nem akartam egyrészt, mert ő nem vonz úgy, másrészt meg még sosem csókolóztam, elggé váratlanul ért, harmadrészt meg féltettem a baráságunkat. Pár napig még emlegette, utána többet nem. Idén is voltunk ketten nyaralni, mostanában ugyan a csókot nem emlegeti, de van, hogy hozzám bújik, de nem barátnősen, hanem úgy, mintha bejönnék neki. Ilyenkor mindig próbáltam ezt hamar megszűntetni, mert ha megölel, az oké, de amit csinált, az már zavart. Nem tudom vele megbeszélni, nem vesz komolyan. Neki már volt barátja, barátnője is, én még teljes mértékben tapasztalatlan vagyok, talán ezt is élvezi. Meg ha valaki biszex, akkor se jön be neki mindenki, mint ahogy egy heteronak sem, és hiába az egyik legjobb barátnőm, nem voltam képes belemenni abba, amit ő "akart". Azt sem értem, hogy ha azt mondta, hogy nem jövök be neki és én sem látom úgy (mármint ekintetből, apró mozdulatokból sem), akkor miért csinálja ezt? Mintha csak szórakozna. Hogyan állítsam le? Nem szeretném megbántani, el is mondtam neki, de nem hatja meg.2015. júl. 9. 16:39
1/4 A kérdező kommentje:
*barátnős, tekintetből
A hibákért bocsánat.
2015. júl. 9. 16:41
2/4 anonim válasza:
Tereld a témát fiúkra,hogy melyik fiú jön be neked pl."Józsi multkor nagyon szexi volt trágyázás közbe,neked nem gyün be?" ,vagy hasonló témakombó...
3/4 anonim válasza:
szerintem is tereld a szót a fiúkra! Mesélj neki valakiről akit neked tetszik! ( ha nincs ilyen akkor találj ki valakit, csak h tudja h még mindig a fiukhoz vonzódsz
4/4 anonim válasza:
az,hogy tavaj nem tetszettél neki nem jeleni,hogy idén sem.biztos van benne egy adag "húzom az agyad hátha beadod a derekad valamire".
elég elvetemült ötlet de akár az is lehet,hogy fogadábó csinálja...ki tud full heteró csajjal előbb smárolni.
Én is a fiúkrol beszélést javaslom,illetva a durcizást: haragudjrá mert rád nyomul.
vagy add be a derekad,legalább megtanít smárolni,nem kell majd itt kérdezni,hogy:ciki,hogy18évesen nem smároltam,hogy kell,stb...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!