Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Búcsúcsók-nem megcsalás. Ti...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Búcsúcsók-nem megcsalás. Ti éreztetek már ilyet?

Figyelt kérdés
Mikor már annyira vágysz a másik csókjára hogy nem bírsz megmaradni mellette egyhelyben, ő pedig szeret téged, de van barátod. Megcsókolnád búcsúzóul, hogy elmondanád neki hogy nem találkozhattok többet, mert szereted a párod, és nem dobod el holmi vágyak miatt, utána hogyan dolgoznád fel a történteket? Menne a felejtés, vagy csak rontana a helyzeten? Bunkók kíméljenek.
2015. júl. 6. 18:16
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Nem is szereted a barátodat ha meg csokolnád az exedet.. megcsalás a búcsúcsók is.. inkább meny vissza a régihez ha enyire csokolozni akarsz vele
2015. júl. 6. 18:20
 2/6 anonim ***** válasza:
velem épp ezt csinálta egy csaj... Megcsókolt aztán azt hittem tiszta a terep, erre 2 nappal rá összejön egy bunkó gyerekkel xdd
2015. júl. 6. 18:22
 3/6 A kérdező kommentje:
Nem az exem, csak egy régi jó barátom akivel valami mássá alakult a kapcsolatunk. Ez a csók ébresztett rá arra, hogy ez mennyire nem helyes és nem beszélek többé a sráccal. Szeretem a barátom, csak már együtt vagyunk egy jó ideje ezért gondolom a lelkem valami újra vágyott, de amikor megkapta rájött hogy ez nagyon nem jó
2015. júl. 6. 18:26
 4/6 anonim ***** válasza:
Én is éreztem hasonlót, de én annyira szeretem a barátomat hogy még a csók gondolatától is lelkiismeret furdalásom volt. Ő volt belém szerelmes, én csak nagyon bírtam és tetszett, hogy ennyire bejövök neki, de tudtam hogy nem csinálhatom ezt örökké. Nem tehetek úgy mintha tetszeni akarnék neki mert csak kínzom őt. Megbeszéltük hogy többet nem beszélünk, nem volt semmit búcsú csók, csak kis ölelés, de még az miatt is eszméletlen lelkiismeretem volt és elmondtam a barátomnak. Nem akadt ki nagyon mert én nem tettem semmit, de azért erősen ajánlotta hogy akkor tényleg többet ne beszéljek azzal a sráccal. És a kérdésedre válaszolva, rohadtul rontana a helyzeten, nem bírnád elfelejteni, és lenne búcsúcsók, aztán búcsúszex aztán már ott tartanál hogy van valakid a pasid mellett és a végén majd senkinek sem fogsz kelleni, és mindkét pasit elveszíted
2015. júl. 6. 18:29
 5/6 A kérdező kommentje:
Utolsó. Teljes mértékben igazad van. Nem szabad többé semmiféle kapcsolatot létesítenem, annyit se szabad mondanom neki hogy szia. Szerencsére erre van is lehetőség mert nemsokára költözöm el tőle 120 km-re :) mindenkit felpontoztam köszönöm a válaszokat :)
2015. júl. 6. 18:35
 6/6 anonim ***** válasza:

Bunkók kíméljenek. Jó, nem leszek bunkó, de belegondoltál abba, hogy ha ilyen eszedbe jut, pláne ha meg is teszed, akkor te több vagy, mint bunkó?;)

Ha tényleg szereted a párod, akkor még az effajta gondolat sem fordulna meg a fejedben.....Ő hogyan dolgozná fel a történetet, ha megtudná?

Szegény srác..

2015. júl. 6. 21:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!