Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez most mi, mert hogy ez minden csak kapcsolat nem, igaz?
En 19 eves vagyok,baratom 18
1 ev es 6 honapja vagyunk vagy voltunk egyutt. Magam se tudom már.
Lényeg,hogy nem szakitott hanem szunetet akar...szeptemberig!!!!!!
Ez ido alatt nem talizunk,nemisigazan beszélunk
Facebookrol a képeket meg a kapcsolatot se szedte le.
Azt mondta szeret de mar nem ugy mint az elején. Ha hivom telón kb 2 perc alatt leis rakja... Facebookon se igazán iŕ már es csak azt mondja,hogy neki szunet kell!!
Kérdesem a kovetkezo
szerinted várjak es remenykedjek szeptemberig vagy hagyjam inkabb az egeszet??
Ebbol lehet meg valami,voltatok mar ilyen vagy hasonlo helyzetbe??
En amugy szeretem,es orulnek ha egyutt lennek...de nemhiszem,hogy mar leszunk :(
Azt se igazan ertem h mi ez a 2 honapos szunet...a kapcsit meg miert nem szedi szet,a kozos kepeket se szedte le.
Akar meg tolem tan valamit?
Énis ezt próbáltam neki magyarázni dehát csak azt mondja hogy szunet kell neki.
nem ertem en mar ezt...
mi olyat csináltál/csinált hogy szünetet akar? valami kisebb veszekedés? vagy már sokszor volt?
am meg szerintem ne várd meg ezt az időt menj oda hozzá és tálalj ki neki hogy mennyire szereted stb. valami kis ajándékot adj neki, vagy a sorsra bízod az egészet
vagy ami rosszabb de néha jó hogy beiktatsz egy 3. félt akivel jóban vagy és ő is jóban van vele és vele informálódsz persze csak ha megbízol benne
Semmi rosszat nem tettem
a nagy bunom az az,hogy sokat kerestem...es vele akartam sokszor lenni.
meg az,hogy nem szivesen engedtem bulizni...de vegul mar elengedtem mindenhova
Megse jo neki..
Na..beszelni beszelunk facen :)
Turelmes leszek...megadom neki a kert idot...hatha jolesz
es koszonom a tanacsot :)
Kerdeztem tole,hogy a 2 honap utan osszejovunk e es irta h nem mond semmit mert akkor fix h nem ugy lesz.
kerdeztem h de azert szeretned h egyutt legyunk?? Erre ezt irta Nem tudom meg nekem jo igy (marmint egyedul)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!