Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hétvégén várhatóan első csók, de hogyan?
hogyan kell? a srác tapasztalt,én viszont nem:(( tudnátok segíteni?hova tegyem a kezem?mit csináljak?
válaszokat köszönöm!:)
megy a zöld pacsi aki segít!:)
nektek hogy történt az első?
"Hétvégén várhatóan első csók, de hogyan?"
Ügyesen s biztosan.
De azért élvezzétek is. ;) :D
3-as vagyok
Egyébként sok szerencsét. ;)
Ha megfelelő srácot fogtál ki, akkor "vezetni" fog téged.
A szájrapuszit szerintem nem nagyon kell magyaráznom.
Viszont a nyelveshez annyit fűznék hozzá, hogy csak lazán. Engedd el magad, mert úgy jobb lesz mindkettőtöknek. Természetesen a szemek legyenek csukva a pillanatok kedvéért. Itt akár a nyelveddel "megtámadhatod" az ajkát, a fogait vagy esetleg körözhetsz és "kergetheted" az ő nyelvét. Először csak szépen lassan, aztán meg majd adja a dolog. Szóval csak nyugodtan. Ha a srác tapasztalt akkor meg majd diktálja a gyorsaságot és irányokat. :D Nem kell erre ráparázni. A kezeidről csak annyit, hogy ez változó helyzettől függően. Ajánlom a derekát (pólójába kapaszkodva), a nyakát, a tarkóját (fel a hajához is), a mellkasát..Én személyszerint egy jó ideig a pólójába kapaszkodva voltam, ülésnél pedig megfogtam a kezét. Kellett idő a további érintkezéshez.:)
Azt mondom ne agyalj rajta, csak élvezd! ;)
Menni fog. :3
Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!