Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hétvégén várhatóan első csók,...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hétvégén várhatóan első csók, de hogyan?

Figyelt kérdés

hogyan kell? a srác tapasztalt,én viszont nem:(( tudnátok segíteni?hova tegyem a kezem?mit csináljak?

válaszokat köszönöm!:)

megy a zöld pacsi aki segít!:)

nektek hogy történt az első?

2015. júl. 6. 16:37
 1/7 anonim ***** válasza:
0%
utána bele is élveztem a szájába nagyon jó volt
2015. júl. 6. 16:40
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
A srác tudni fog mindent. A két kezed a vállára rakod. Szinte csüngsz a nyakán,vállán. Én így szeretem.
2015. júl. 6. 16:40
 3/7 anonim ***** válasza:
76%

"Hétvégén várhatóan első csók, de hogyan?"

Ügyesen s biztosan.

De azért élvezzétek is. ;) :D

2015. júl. 6. 16:41
 4/7 anonim ***** válasza:

[link]

[link]

#2 voltam

2015. júl. 6. 16:42
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

3-as vagyok

Egyébként sok szerencsét. ;)

2015. júl. 6. 16:43
 6/7 anonim ***** válasza:
hatos vagyok
2015. júl. 6. 17:00
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

Ha megfelelő srácot fogtál ki, akkor "vezetni" fog téged.

A szájrapuszit szerintem nem nagyon kell magyaráznom.

Viszont a nyelveshez annyit fűznék hozzá, hogy csak lazán. Engedd el magad, mert úgy jobb lesz mindkettőtöknek. Természetesen a szemek legyenek csukva a pillanatok kedvéért. Itt akár a nyelveddel "megtámadhatod" az ajkát, a fogait vagy esetleg körözhetsz és "kergetheted" az ő nyelvét. Először csak szépen lassan, aztán meg majd adja a dolog. Szóval csak nyugodtan. Ha a srác tapasztalt akkor meg majd diktálja a gyorsaságot és irányokat. :D Nem kell erre ráparázni. A kezeidről csak annyit, hogy ez változó helyzettől függően. Ajánlom a derekát (pólójába kapaszkodva), a nyakát, a tarkóját (fel a hajához is), a mellkasát..Én személyszerint egy jó ideig a pólójába kapaszkodva voltam, ülésnél pedig megfogtam a kezét. Kellett idő a további érintkezéshez.:)

Azt mondom ne agyalj rajta, csak élvezd! ;)

Menni fog. :3

Sok sikert!

2015. júl. 7. 02:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!