Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Többet szeretne?

Figyelt kérdés

Egy buliban összejöttem egy sráccal.(összejöttem=csókolóztunk)

Utána rögtön írt és elhívott valahova, kis habozás után végül igen-t mondtam. Azért haboztam, mert nem szeretnék most semmilyen komolyabb dologba belebonyolódni, szeptembertől valószínűleg új városba megyek majd tanulni és nem szeretnék távkapcsolatot meg felesleges fájdalmat. Meg biztos voltam benne, hogy ő sem gondol semmi komoly dologra ilyen kezdés után.

A találkozó egészen jó volt, jól éreztem magam vele.

A végén megcsókolt, puszilgatott, simogatta a hajam,megfogta a kezem, mesélt a családjáról.

Hétvégén elvileg megint találkozunk.

Tudom, hogy tőle kell megkérdeznem, de szerintetek többet akar?

Eléggé össze vagyok zavarodva.

Köszönöm a segítséget!

18L

2015. júl. 2. 18:05
 1/2 anonim ***** válasza:

"A végén megcsókolt, puszilgatott, simogatta a hajam,megfogta a kezem, mesélt a családjáról."

Most azt várod hogy mi is megerősítsük a gyanudat.... amiben semmi kérdéses nincsen?

Egyértelmű hogy tetszel neki és meg akar ismerni rendesen.

2015. júl. 2. 23:48
 2/2 A kérdező kommentje:

Nem vártam semmit, csak külső véleményekre voltam kíváncsi.

Köszönöm a válaszod!

2015. júl. 4. 20:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!