Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek újrakezdöthet az exemel?
Figyelt kérdés
Több mint 2 éve szakitottunk az exemmel az elmult napokba beszeltunk .. elösször facebookon és csereltunk teloszámot és uttana viberen kezdtünk el beszelni 2 év 8 honapig tartott a kapcsolatunk közös beleegyezéssel szakitottunk elmondta h csak kihasznalt csak a pénzért volt velem majdnem 3 évig..! Egy hazug , kihasznalt kapcsolatba voltam 3 évigg ... szerintem nem ezt erdemeltem volna tölle! a baratnöm hozzott minkett össze mert UNCSITESOKK és elmondta h a bnom mondta neki h jarjon velem mert nm fog rosszul jarni mert gazdag vagyok ... ez aztan a baratnö ... mar nm vagyok vele jobba ..ezert .is. meg tavaly ilyenkor (nyáron ) jöttek össze a baratnöm és az exem DE UNCSITESOKK hat ez undoritoo ... em tudom lehet ö nm akkarja ujrakezdeni de én még mindig szeretem mit csinaljak???2015. júl. 2. 13:41
1/8 Noren1989 válasza:
Öcsém...jókora b_rom vagy, már nem azért..., de ugye srác vagy? XDDDDDDDDD
Nem, nem kéne újrakezdeni, tudod, csak megcsappant a tárcája tartalma, szüksége van utánpótlásra.
25/F
2/8 A kérdező kommentje:
14/ L
2015. júl. 2. 13:46
3/8 A kérdező kommentje:
10 évesen kezdödött az első szerelmem
12 évesen szakítottunk .(nagyon megtörtem, nagyon megviselt)
14 éves vagyok most és szeretem meg mindig nehéz elfelejteni őt hiszen az első szerelmem :(
lány vagyok:D
2015. júl. 2. 13:53
5/8 A kérdező kommentje:
????
2015. júl. 2. 13:58
6/8 opened paradise válasza:
Nem ér annyit,hogy rágódj rajta,felejtsd el.
7/8 Noren1989 válasza:
#4, közös öngyihez mit szólnál?
8/8 A kérdező kommentje:
Rájöttem egy kisdologra ..lehet azért szeretem még mert elfogadott ugy ahogy vagyok ? Elfogadta a testsulyom ..(ahogy kinézek ) lehet ezért szeretem még mindig?:/
2015. júl. 2. 15:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!