Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Szerintetek gáz vagy cuki ha egy 17 éves fiú plüssel alszik? Vagy egyáltalán nem is zavar titeket?
Figyelt kérdés
2015. júl. 1. 22:44
11/24 anonim válasza:
Istenem lemaradt az eleje amit írtam...:P a lényeg az hogy senkinek semmi köze nincsen hozzá, hogy te mivel alszol, úgysincsen ott melletted :D úgyhogy másoknak egy szava nem lehet
12/24 anonim válasza:
Nem gáz, de akkor is jobb lenne ha inkább egy nőt ölelgetnél az ágyban egy plüss helyett xDD
17/F
14/24 anonim válasza:
Aranyos :D
mondjuk én is plüssel alszom majdnem 19 éves létemre :D
18/L
15/24 anonim válasza:
Nem gáz,cuki. Én is a plüssömmel alszom, max ha nem szokom le róla, 30 évesen is azzal fogok aludni, meg persze a férjemmel :D
16/l
16/24 anonim válasza:
12-es igazad van ,de amíg nincs nő addig kénytelen vagyok plüssel aludni!
guminővel mégsem olyan kényelmes!(meg az nincs is...) :D
17/24 anonim válasza:
A kérdésben fiú szerepelt, a választ hogy "nem gáz" többnyire lányok írták. Akár nyugodtan hordhatsz miniszoknyát és és festheted a körmeidet, mert "cuki egy pasitól".
18/24 anonim válasza:
Attól függ. Ha azért alszik vele, mert védelmezést, vigasztalást vár tőle, az nagyon kisfiús. Ha valami emlék, érzelem köti hozzá - például a szüleitől, párjától kapta - akkor aranyos. ^^
Én adtam a barátomnak egy nagy plüss hiúzt, azzal alszik. Ő pedig egy nagy plüss hópárducot adott nekem. :3
17L
19/24 anonim válasza:
Aranyos :D van itt minden kérem tisztelettel, hiúz, hópárduc, maci, kígyó...veszek maganak egy kacsát hogy ne maradjak ki a jóból :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!