Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, titeket zavar ha a lányoknak magyon kerek a mellük?
Figyelt kérdés
Olyan mintha mű lenne de nem az. Sok kritikát kapok értük, de miért?2015. júl. 1. 14:14
21/25 anonim válasza:
90/D anyám, na az már a tejcsárda :DD
Egész estét betöltő dudák >.< Nem hogy örülnél neki..
20/F
22/25 anonim válasza:
ÓÓ, hogyne zavarna már?!
Remélem, a feneked azért nem kerek, mert akkor esélyed sem lenne!
23/25 anonim válasza:
90/D és kerek?
Az mese lehet!
Engem csak akkor zavar ha valóban mű.
Akar a fene tejeszacskót markolászni :)
24/25 anonim válasza:
Hát voltam olyan nővel, hogy még 30 évesen is szép feszes és kerek almácskái voltak, amik maguktól is szépen álltak. Nem akartam elhinni, hogy valódiak, pedig nagyon is azok voltak!
Szerintem nyugodj meg és nem aggódj a cickóid miatt! Sok férfi épp hogy nagyon is álmodozik az ilyenekről! Az meg, hogy bunkók, hát csapja orrba őket a lengőajtó!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!