Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy 16 éves lánynak és egy 26 éves srácnak érdemes kapcsolatba kezdeni? Vajon mi sülne ki ebből? Lehet köztük komoly a dolog?
Csak érdekelt, hogy mások, felnőtt emberek hogy vélekednek erről.
Amúgy köszönöm a válaszokat:)
"Képzeld el kedves utolsó előtti, hogy jóval érettebb vagyok a koromnál, "
Jhajjj, már hiányoltam ezt a szöveget... tudod kérdező, ha nem nyomatná ezt kivétel nélkül minden kis tini, akkor talán el is hinném..
#23 nagyon is hasonlítunk, a problémáink is, mivel ugyanabban az élethelyzetben vagyunk.. most ebbe nem akarok belemenni. De van egy meghatározó közös pont, ami összeköt bennünket. Eddig a korosztályomban nem találtam olyat, akivel hosszútávon jól kijöttem volna. Még a 18 éves barátom is, egyszerűen sokkal önállótlanabb és éretlenebb volt, mint én... mondta is, hogy őt zavarja a gondolkodásom és a szigorú felnőttes viselkedésem.
#24 Nem igazán érdekel, mit hiszel és mit nem. Nem fogok leállni veled vitatkozni. ;)Higgy amit akarsz, nem ismersz és szerencsére én sem téged.
Elolvastam az első oldal válaszait és XD
A többi már nem is érdekel.:D
A kérdéshez :megpróbálni meglehet, semmit nem veszíthettek.
Ha mondjuk 23 és 33 lennétek, jobban nézne ki,így kicsit soknak tűnik ez a 10 év.
Egy 16 éves lánynak bulizni,pasizni kellene, ugyan létezik még olyan,hogy ennyi idősen megtalálja az ember élete párját és leéli vele az életét,de egyre ritkább.
A srác lassan 30 lesz,családot,gyereket akar majd.
A lánynak pár év múlva lehet fogalma nem lesz mit szeretne, mit akar.
Mindegy, egy próbát megér,de ne éljétek bele túlságosan magatokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!