Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiuk ez ciki dolog lenne felelsz vagy mersz jatekban?
Van egy fiu aki nekem nagyon bejon, mondhatjuk ugy is hogy szerelmes vagyok bele. Es ezt mar eleg sokan tudjak is. Holnap szalonnasutes lesz nalunk, es nagyon szeretnem ha ez a fiu is eljonne, de a novere azt mondta hogy nem biztos hogy eljon a fiu mert nem lenne ott egy haverja sem. De megirom neki hogy johetnek a haverjai is. A lenyeg az, hogy baratnoim is mind tudjak mennyire bejon a fiu, es azt szeretnek ha kozelebb kerulnenk egymashoz. Mivel a fiunak is tetszek. Es baratnoim felelsz vagy merszet akarnak jatszani, es ha en merek akkor at kell olelnem a fiut. De lehet meg is kell puszilnom az arcat. En persze ezt meg mernem tenni, mert nagyon szeretem.
De nem lenne ez neki kellemetlen vagy ciki?
Esetleg kerdezzem meg tole hogy "szabad-e?"
Fiuk ti mit gondoltok jo otlet, vagy inkabb ne csinaljuk meg? :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!