Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan keltsem fel a kiszemelt...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan keltsem fel a kiszemelt érdeklődését? 17L

Figyelt kérdés
Van egy srác aki régebb óta tetszik,viszont ő idősebb(20 éves) és nem tudom hogyan közeledjek felé.Abban biztos vagyok,hogy nem vagyok számára közömbös,mert vannak ilyen "apró jelek" amiből erre következtetek :pl. ha találkozunk megkérdezi,hogy vagyok vagy mikor a barátaimmal beülünk valahová és sötétedésig nem érek haza mindig elkisér...És nem tudom mit tehetnék,hogy ne csak ennyi legyen köztünk
2015. jún. 29. 11:25
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

Pénteken egy buliban voltunk,mikor megérkezett odajött ,megölelt, aztán eltűnt,néha még láttam,párszor próbáltam odamenni hozzá,de nem nagyon figyelt rám,nem is kereste a társaságomat úgyhogy ennyi volt szerintem...

de ennek ellenére köszönöm a tanácsokat

2015. júl. 6. 21:16
 12/15 anonim ***** válasza:

Hát sajnálom! Remélem azért a tanácsokat megjegyzed és legközelebb ha ilyen lesz hasznát veszed.

Mindenesetre azért fel a fejjel ,biztos eljön a te boldogságod ideje is!

2015. júl. 6. 22:00
 13/15 A kérdező kommentje:
ma viszont megint összefutottunk és megint ott legyeskedett körülöttem ,szóval nem tudok elmenni rajta és még a nőket nem lehet megérteni...
2015. júl. 6. 22:41
 14/15 anonim ***** válasza:

Maradjunk annyiban ,hogy a férfiaknak a nőket, a nőknek a férfiakat nehéz megérteni ,de ez a szép az egészben.

Viszont annak ellenére ,hogy fiú vagyok nem értem teljesen ,de talán mégis.

Nem lehet ,hogy most csak önfeledten bulizni akart ,vagy esetleg másokat is megismerni?

Esetleg várni rád ,hogy te kezdeményezz. Mindenesetre a fejleményeket figyelembe véve elsődlegesen ennek az ügynek kéne utána járnod még mielőtt bármerre és lépsz tovább.

2015. júl. 7. 17:22
 15/15 A kérdező kommentje:

Persze,igazad van.Nem rég tudtam meg,hogy akkor este smárolt valami csajjal akinek mellesleg volt barátja,de erről nem tudott és nagy veszekedés lett belőle.Viszont azt mondta nem nagyon érdekli a dolog,ezek szerint akkor csak szórakozott?

Van még valami...de nem tudom,hogy ezt mennyire vegyem közeledésnek,lehet csak én képzelek bele többet

szóval kiültünk arra a teraszra ahová járunk a többiekkel és ő is benézett,hogy kik vannak ott. Beszélgetett pár szót az egyik csávóval és közben folyton csikizte a vállamat,meg tegnap az utcán láttam valami kocsiba és akkor is kihajolt az ablakon és integetett meg tökre mosolygott,annyira jól esett.

2015. júl. 9. 15:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!